哈哈...佢地愈來愈可愛...:033:
又發現左嘟嘟既另一面啦:020:

yanyi:) 2011-2-21 04:42:50 PM
真係好似貓仔狗仔!
好可愛丫~:073:
sakixxshum 2011-2-21 06:37:28 PM
原帖由 yanyi 於 2011-2-21 04:42 PM 發表
真係好似貓仔狗仔!
好可愛丫~:073:

係呀..
好搞笑..
一放低番隻野..
就無興趣玩啦佢..xdxd
babymanb 2011-2-21 06:48:10 PM
佢想你拎住比佢'um um'

我bb仔之前都係咁追住我拎個塊布袋
放低佢就無反應, 拎住就追埋黎,佢會叭上去um'
發情期徵兆
sakixxshum 2011-2-21 07:06:58 PM
原帖由 babymanb 於 2011-2-21 06:48 PM 發表
佢想你拎住比佢'um um'

我bb仔之前都係咁追住我拎個塊布袋
放低佢就無反應, 拎住就追埋黎,佢會叭上去um'
發情期徵兆

咁又無unun
就算拎住佢都5會un...
正係拎起郁黎郁去..
佢就會追..
跟住放低..
就會咬佢一下..就走開左啦..
sakixxshum 2011-2-22 09:51:20 AM
開頭我都覺佢似貓..
但係好似愈睇愈似狗仔...哈哈
訓教果陣比較似貓d:053:
千千 2011-2-22 10:30:22 AM
haha"佢都 追到 好 累甘~#^51^#
sakixxshum 2011-2-22 12:04:09 PM
原帖由 千千 於 2011-2-22 10:30 AM 發表
haha"佢都 追到 好 累甘~#^51^#

:033: 真係第一次見佢咁..
平時佢好鬼懶...
放佢出黎..
佢都係出黎行下..之後就訓係到..
訓教-0-
點知前幾晚放佢出黎..
諗住佢好似成日都好悶咁..
咪同佢玩下啦..
點知就見到佢既另一面啦..
哈哈
平時少做運動既佢..:026:
緊係快累啦..哈哈:031:
月愛貓貓兔 2011-2-22 01:12:34 PM
我都想芊芊咁活潑#^65^#
sakixxshum 2011-2-22 08:33:03 PM
原帖由 月愛貓貓兔 於 2011-2-22 01:12 PM 發表
我都想芊芊咁活潑#^65^#

佢一時時架。
有時好靜。有時活潑
不過我又知道左嘟嘟一樣野。
原來佢中意主人同佢玩
以前我同兔爸同佢玩時
佢永遠都會五理我地
正係中意我地望住佢玩
咁樣係味即係代表我地同嘟嘟又近左呢個距離
因為嘟嘟算係幾有戒心既兔兔
傘仔)) 2011-2-23 12:15:06 AM
兔兔覺得好好玩.......兔爸一樣覺得好好玩:040:
sakixxshum 2011-2-24 10:03:41 AM
原帖由 傘仔 於 2011-2-23 12:15 AM 發表
兔兔覺得好好玩.......兔爸一樣覺得好好玩:040:

哈哈...
最好笑就係..
拎起隻公仔果陣..佢會痴曬線係咁追住黎打同咬..
放低隻野嘟嘟就會行上去..企左陣見公仔無反應..
就好無聊咁走開-0-
好似打boxing win左咁...哈哈

快速發帖