唉~見開始有人唔要兔兔~心都up~不如大家講下有左兔兔後大家既改變~
雖然我同Boxing仔相處唔係好耐~不過兔爸話自從有左Boxing後,無左返工後黑口黑面,係屋企笑多左~個人開心左!
我覺得唔係我地比一個家Boxing,而係Boxing比一個更開心既家我地~!
就算再OT~都會快快手做晒D野~因為掛住Boxing仔!
long~spirit 2011-3-5 12:39:01 PM
自己同屋企都開心咗好多,好似多了2個小BB咁
而自己都從中發現自己對動物興趣可以咁大
性格都變得細心好多、温柔好多^^
便因此識到好多好多唔同既朋友^^

ANYWAY林B林善係我人生既轉淚點HAHA
燒雞。﹏。)) 2011-3-5 02:28:33 PM
兩年前開始有左TOTWO,留意多左兔仔,學多左關於兔仔嘅知識!
全家都超錫佢!!!
而自己就越黎越似兔奴,就算累到死都要同佢玩,逗佢開心..
又驚佢會凍親/熱親,又成日留意住佢D CC
出街又會諗起TOTWO,
見到有車前草就會第一時間買XD
yanyi:) 2011-3-5 09:44:49 PM
有左呠呠之後成日都想快d番屋企~
一有幾日唔得閒少左陪佢就覺得好對佢唔住!
有時只係望住佢都已經覺得好開心~
佢都成為我同屋企人既一個好話題xd
zippyc 2011-3-6 01:09:31 PM
多左家中成員! 熱鬧左好多! 因兔仔真係好可愛!!
beatrice1229 2011-3-6 02:55:44 PM
兔兔對大家都好正面wo~不過我地屋企愈㴝愈似兔協~地下有掃唔完既草碎~哈哈!家務都做死人
CAROL)) 2011-3-12 11:28:06 AM
我覺得自己仲忙左,因為發覺自己太過有責任感:053: ,一見兔兔個籠有屎屎就忍唔住成日清理,你知兔兔好多屎屎嫁喇,不過都係開心既

我可能比你地好少少喇!因為本身養開狗狗好多年,已經習慣晒你地所講個D(放工趕返屋企睇佢地呀!少出街陪佢地呀!驚佢食唔飽病呀!!!!等等.......)

快速發帖