唉~見開始有人唔要兔兔~心都up~不如大家講下有左兔兔後大家既改變~
雖然我同Boxing仔相處唔係好耐~不過兔爸話自從有左Boxing後,無左返工後黑口黑面,係屋企笑多左~個人開心左!
我覺得唔係我地比一個家Boxing,而係Boxing比一個更開心既家我地~!
就算再OT~都會快快手做晒D野~因為掛住Boxing仔!
lolowinnie 2011-3-1 12:26:36 AM
以前同拿破崙仔仔一齊時~
成日都同兔爸出去玩~同兔爸本來已經好恩愛~
因為多咗拿破崙仔仔就更加sweet~
雖然拿破崙仔仔剛剛離去了~
但依家同兔爸提起都好開心呢~
lolowinnie 2011-3-1 12:33:51 AM
哈哈~beatrice1229~
"不過兔爸話自從有左Boxing後,無左返工後黑口黑面,係屋企笑多左~個人開心左!"
唔通你哋 (兩公婆???) 之後一返到屋企就黑口黑面相對無言??
咁要多謝兔兔了~
小小夕 2011-3-1 01:21:47 AM
2隻兔仔  係我阿媽 係1間新開既鋪頭見到佢地咁可愛    第2日就買返黎     
(我本來覺佢好不負責任咁 光明正大買比我養:030
(我地都無養過要係地下周圍跑既動物:030: )
買左返黎我仲不停上網搵資料點養  點打理佢地   

我平時最中意打機   成日都對住部電腦 ..
只從有左2隻兔 ..  , 我對住電腦既時間仲少左...
頭幾星期  我連機都唔打..:031:     仲比男朋友話  e加理兔仔 唔洗理我:026:

e加養左就快2個月      日日睇住佢地成長   成日搞搞震 又做埋d好搞笑既野
個屋企多左好多笑聲:033:    傾計都傾多左:021:

兔仔雖然唔識叫    但佢地隻眼  比人鬧佢會裝傻扮蠢   有人讚佢地好似又知道
同埋養落  個人多左份責任感:073:
cordede 2011-3-1 01:34:39 AM
直頭係預習湊bb一樣∼哈
我諗住影結婚相個時帶埋寶寶去影ga∼
beatrice1229 2011-3-1 08:37:38 AM
原帖由 lolowinnie 於 2011-3-1 12:33 AM 發表
哈哈~beatrice1229~
"不過兔爸話自從有左Boxing後,無左返工後黑口黑面,係屋企笑多左~個人開心左!"
唔通你哋 (兩公婆???) 之後一返到屋企就黑口黑面相對無言??
咁要多謝兔兔了~

哈哈~又唔係相對無言咁誇張~可能因為我工作壓力比較大~之前返到屋企日日對住兔爸嘻嘻唉唉~不過而家有左Boxing~一返到屋企好似咩都唔記得~永遠見到呀仔就開心晒~而且呀仔又算乖~見到佢又食得訓得~有時我同兔爸睇電視Boxing係地下中晒槍真係心都甜晒~平日有咩都一掃而空!:052:
berki 2011-3-1 09:53:27 AM
家人關係好左呀
同埋我出街出少左-.- 唔捨得出#^51^#
多左時間做運動(抹野XD)
成日都好開心,真係少左黑面呀
lolowinnie 2011-3-1 10:31:36 AM

回復 8# 的帖子

哈哈哈~咁兔爸一定好感激boxing了~
至少唔洗比你嘻嘻唉唉 XD~
不過望住佢哋玩都好開心~
sonic 2011-3-1 02:26:18 PM
自從PILLOW仔來左我屋企後, 開心左, 同出少左街,
一心只係想陪佢周屋跑, 運動都多左呀!!
crystal0202 2011-3-1 04:23:31 PM
用錢方面真係省左好多,5會好似之前亂買野,而家就想省返D錢,儲存係兔兔基金^^
讀書認真左好多,證明俾呀爸睇有左兔兔後成績會仲好
ccychoy 2011-3-1 05:10:15 PM
慳左好多
好多洗費都放哂落佢到
咩野都諗左佢先
多左份責任感
儲多左$
月愛貓貓兔 2011-3-1 05:37:20 PM
有了芊芊之後
覺得好有意義

人開心左^^
一諗起佢,就會笑得好sweet

上網少左
要day day 同佢按摩

出街少左
成日心掛掛佢係屋企點!!~

用錢少左
一出糧就好想買野俾佢
自己的東西買少左
Qewi'B 2011-3-4 03:00:15 AM
至從OreO黎左之後 ; 屋企熱鬧左; 笑聲多左 (因為成日望住佢做D蠢野真系好得2好搞笑!) ; 連我牙媽好怕動物GE人來刀竟然話OreO好可愛 * 我牙妹平時好少上我屋企 ~
OreO黎左之後佢有時得閒就會話想上黎陪下佢玩 ;

真系帶比我地成家人好大歡樂好開心!!*#^49^# #^49^# #^49^#
bonedog 2011-3-4 12:01:26 PM
多左普樂之後晚晚放工都好想快D番屋企
放假盡量都唔出街, 而且已經無左想去旅行既心態, 因為唔捨得佢HAHA
因為知道佢等緊我, 而且番到去個人開心左, EQ好左..因為教佢個時要好冷靜, 不鬧不打

而且識多左好多好好既兔媽兔爸
ching` 2011-3-5 12:46:04 AM
養左芝麻之後~
我有事冇事都走去玩下佢~
我baba 其實成日都好忙~不過有時番到見到芝麻..都會摸下佢叫下佢咁

我同我mami成日嘈..嘈到打交都有...
有左芝麻..e家小左咁樣
芝麻比我覺得好幸福 比我有一種莫名ge責任感
覺得我有咁ge必要去好好照顧佢

d同學話我比以前更加"活潑"左 xd
其實係低能左 xd

快速發帖