大家好~~我係邪惡兔蒙蒙....
我2個半月大...
我唔識去廁所...
我鍾意係自己既草上面尿尿...
我唔識用草球....
我主人專登用個以前買比我既廁所黎放我D草草...
同埋掛到好鬼高...
但係我一定要上去尿尿.....
所以我係上面LA~
依家主人係到影我相....
甘我就好D比你影LA...........
:070: SHSHSH中........:053:

衰仔- -,,,

衰仔- -,,,

jessiesiuwy 2011-3-1 08:50:06 PM
我唔係玩開論壇....
D 相唔係好識得點UPLOAD...
所以開多個POST SORRY- -''''
屋企太多野LA....唔好睇......:026:

cordede 2011-3-1 09:04:43 PM
@O@怕唔怕佢叉錯腳跌落黎呀....
如果佢係都要係d草度痾尿既...
不如你試下用d枯草做墊料訓練佢去廁所~
然後買個掛籠既草兜比佢用....
草兜個洞細d...佢跳唔到上去痾尿嘛~~~~
jessiesiuwy 2011-3-1 09:07:43 PM
草兜呀,,,,等我WEEKEND去MK買先...
唉- -佢唔識去WC架.....
一急就要去尿尿....
唔理係邊都係甘......
小賢 2011-3-1 09:16:56 PM
蒙蒙主人好搞笑呀,蒙蒙都好搞笑,
講D野又搞笑,吊係度幅相又搞笑,
又坦白,哈哈,蒙蒙好可愛呀...:021:
cordede 2011-3-1 09:17:32 PM
原帖由 jessiesiuwy 於 2011-3-1 09:07 PM 發表
草兜呀,,,,等我WEEKEND去MK買先...
唉- -佢唔識去WC架.....
一急就要去尿尿....
唔理係邊都係甘......

佢大d就會好d ga喇~~

如果你話佢唔識係草架扯d草出黎既...
你試下買呢類糧兜...當佢草兜咁用可能得ga
http://www.stationr.com/main/goods_details/Bowl/SR0047.htm
如果d草長得滯塞唔落~
你咪剪開一半先放落去囉~~~~^^

tracybb 2011-3-1 09:40:52 PM
好危險呀  兔兔好容易叉左腳架#^68^#
不如你好似cordede咁講  放d枯草train佢去廁所
同埋買個外掛式既草架  咁就唔驚佢跳入去有危險啦#^73^#
其實我個人覺草波係難用過草架
草架一條條放係到 兔兔好容易食到
反而草波一大炸  好難咬出來食..
anyway 我suggest你放番個個廁所落泥先#^48^#

mylovepet 2011-3-2 12:06:59 AM
smallsuishan 2011-3-2 10:14:08 AM
如果掛到咁高 兔兔都要上去小便
你就掛番個草架落黎
諗過第2個方法教佢小便!~

兔兔一個唔覺意跌親就大件事了
jessiesiuwy 2011-3-2 12:39:31 PM
聽大家甘講,,,,搞到我都驚佢會受傷.....
所以我今早特登去樓下買草架.....
但係QPETS D野實在太少LA......
同埋唔岩蒙少用....
所以去左JUSCO買左個架.....
11蚊,,用住先LA~

女王的臣子 2011-3-2 01:36:29 PM
我那只女王都要用4-5個月先識去la~
比D時間比佢去學,迫佢地去廁所,好慘慘架
本來兔仔就係四圍去廁所,為左就我地先去特定既廁所:046:
etbicr 2011-3-3 12:30:45 AM
教下佢去仲好啦~~你掛咁高~~D屎尿好易跌番出黎
yanyi:) 2011-3-3 12:27:47 PM
點解有草架仲要吊高個廁所= =..

快速發帖