自從'B女'由C子兔變身為垂耳兔後...又一恐怖事件...由女變仔!!

真係俾兔友講中~今次真係連性都'變埋'...

自從買'B女'返黎果時..SALES同我都睇到佢係女仔黎(8X兔)

見佢同DEMON玩得埋就一齊玩~尋日發現DEMON大個女識UNUN~

佢又UN左'B女'幾下, 'B女'又UN返佢幾下...見到已經即刻分開佢地.

之後仲分開地方玩...以為大家係女仔無咩野...

今日適逢'B女'去DR.GERRY度覆診,媽咪多口問左句係咪真係女仔...

點知.....BOY!!!!

死啦~~~好擔心~~~我都完全睇唔出係男仔...

咁DEMON會唔會...大獲啦...:050:
lolowinnie 2011-3-3 08:11:06 PM
:056: 咁咪好大件事....
lolowinnie 2011-3-3 08:11:59 PM
原帖由 aguiler 於 2011-3-3 05:46 PM 發表
由女變仔:056:
會un un就要分開佢地喇..
唔係一陣生bb就大件事了
(兔兔性交過程得30秒架咋...小心d!!)

:046: 佢好似已經un咗....真大獲
小小夕 2011-3-3 09:05:11 PM
你依個un un問題  我之前開post問左...   

我黑色個隻睇完醫生 話係女..      晚上就見到佢un我啡色個隻..  

一.一  但...   上網睇 女同女都會un un    un之如  你跑我追   當遊戲玩
我有開POST  問  BUT無人答我/.\

當時嚇到我傻..   但UN過2次之後無玩過了= =
鈉米 2011-3-3 09:34:56 PM
而家分開佢地(出黎玩果陣)
佢地2個都好孤獨啊~陰公~~~
不過為左安全都無計,,,
cordede 2011-3-3 09:36:53 PM
原帖由 小小夕 於 2011-3-3 09:05 PM 發表
你依個un un問題  我之前開post問左...   

我黑色個隻睇完醫生 話係女..      晚上就見到佢un我啡色個隻..  

一.一  但...   上網睇 女同女都會un un    un之如  你跑我追   當遊戲玩
我有開POST  問  BUT無人 ...

你個2隻兔兔真係好可愛!
不如你放多d佢地既相上黎啦∼∼∼:073:
cordede 2011-3-3 09:37:39 PM
原帖由 鈉米 於 2011-3-3 09:34 PM 發表
而家分開佢地(出黎玩果陣)
佢地2個都好孤獨啊~陰公~~~
不過為左安全都無計,,,

好慘呀....佢地仲有排先可以去絕育??
小小夕 2011-3-3 09:44:00 PM
原帖由 cordede 於 2011-3-3 09:36 PM 發表

你個2隻兔兔真係好可愛!
不如你放多d佢地既相上黎啦∼∼∼:073:

得3張咋   無影相好耐 唔得閒:067:

貓之報恩!!!
cordede 2011-3-3 09:47:30 PM
原帖由 小小夕 於 2011-3-3 09:44 PM 發表

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181700_10 ...

你又會咁利害搵到2隻一樣樣但唔同色既?
哈哈。。。真係好得意!
小小夕 2011-3-3 11:01:16 PM
你又會咁利害搵到2隻一樣樣但唔同色既?
哈哈。。。真係好得意!

唔係丫 獅子兔好多都差唔多樣   你隻寶寶先少有 全黑:033: 好有型

係啦  我想知兔仔大左肚  時間係幾耐會知道

鈉米 唔好咁擔心住     可能咁岩得咁橋 冇事呢:029: :008:
yanyi:) 2011-3-3 11:10:09 PM
原帖由 小小夕 於 2011-3-3 09:44 PM 發表

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188376_10150114574974833_597019832_6447706_7722622_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181700_10 ...

真係好可愛!!個樣真係超似!
係咪同一胎生架@_@?
鈉米 2011-3-3 11:40:20 PM
好擔心~_~`希望唔好搞大...佢地2個仲有2個月先有得去DE SEX~
不過佢地個籠拍埋一齊~成日都有得見~只係無得1齊玩姐;>
小小夕 2011-3-3 11:46:16 PM
原帖由 鈉米 於 2011-3-3 11:40 PM 發表
好擔心~_~`希望唔好搞大...佢地2個仲有2個月先有得去DE SEX~
不過佢地個籠拍埋一齊~成日都有得見~只係無得1齊玩姐;>

佢地幾大?   我都想知我隻兔會唔會女變男:008:
咁我會有心理準備:008:

佢2個唔係同1個阿媽生嫁:031:  我有問過個老闆娘...  
只係出世無耐已經一起住
我阿媽又廢事拆散佢地 又怕佢地悶   所以買2隻:033:
cordede 2011-3-4 12:08:36 AM
原帖由 小小夕 於 2011-3-3 11:46 PM 發表

佢地幾大?   我都想知我隻兔會唔會女變男:008:
咁我會有心理準備:008:

佢2個唔係同1個阿媽生嫁:031:  我有問過個老闆娘...  
只係出世無耐已經一起住
我阿媽又廢事拆散佢地 又怕佢地悶   所以買2隻: ...

我隻寶寶一開始買個時個sales都話係女仔...
所以我老豆幫佢改名叫bobo
點知大大下見到佢有2粒蛋蛋生左出黎 @o@
咪改名叫寶寶/呀寶....哈哈哈
cordede 2011-3-4 12:11:21 AM
原帖由 小小夕 於 2011-3-3 11:01 PM 發表

唔係丫 獅子兔好多都差唔多樣   你隻寶寶先少有 全黑:033: 好有型

係啦  我想知兔仔大左肚  時間係幾耐會知道

鈉米 唔好咁擔心住     可能咁岩得咁橋 冇事呢:029: :008:

寶寶佢四啼踏雪ga~~:033:
不過d人見親佢第1句都係話..."下..做乜養黑色既"
再唔係就話"黑媽媽咁肉酸":030:

快速發帖