26-2
帶左芝麻去睇e生 :p
dr betty 睇的
佢問我..芝麻乖唔乖..
我心諗..乖ge兔兔係點ge呢 .0.
我答左 都ok ge
因為芝麻d牙好有問題..成日都好長..
佢就幫芝麻磨左牙先~
..磨完番泥...dr betty話
呢隻真係隻好唔乖ge兔仔xd

不過因為咬合不正ge問題都幾嚴重..
所以門牙全部都要蚊喇
最衰我以前唔知咬籠會搞成咁
芝麻 對唔住ar...
e生問我..想唔想幫芝麻絕埋育..
我baba 本來唔想的..
但如果一次過就可以諗下..
不過都要睇下芝麻果日朝早ge身體健唔健康先決定絕唔絕育

13-3-2011
大家一齊祈求芝麻仔平安大吉la !!><
小小夕 2011-3-5 06:43:26 PM
係呢 你芝麻幾多個月 ..  ?

你依加聽日身體好要蚊哂D門牙 同可以既話做埋絕育?

ookk00 2011-3-5 07:17:52 PM
其實咬合不正係點樣??
raywong521 2011-3-5 07:52:01 PM
若果d牙門dr betty話可以蚊晒就仲好,長期去磨牙....兔兔又受苦,做主人的又會心痛,財政方面有會多了點壓力

若果兔兔咬籠係想出籠玩,就多點給兔兔出來玩吧

若果可以就做埋絕育吧~對兔兔既長遠健康都好d~
ching` 2011-3-5 09:06:07 PM
其實第一個兔友..我唔係好明你講咩 :p sorry 芝麻有8-9 個月大喇

ookk00: um..我都唔係好識講..平時上下ge門牙會掂倒..而e家 芝麻係完全掂唔倒...

ray wong : 55 我同baba 都咁覺得..其實我以前一直都有比佢出泥玩.. 佢咬籠果陣係我出門口番學果陣....所以冇得比佢出泥
我都知ar 我會儲定 $帶佢去..如果今次唔絕得ge話 :p
小小夕 2011-3-5 09:53:01 PM
我意思可能1999 ...      我意思係話  你兔兔明天要去做手術??
ching` 2011-3-5 10:11:07 PM
唔係 :p
係13號

快速發帖