1P 幣
豆豆係間吾中會打幾個乞痴之後刷鼻仔就會叫><
小小夕 2011-3-11 01:09:37 AM
我念同人一樣  唔好多塵  空氣流通    轉天氣應該會好嚴重(因為自己都係:024:

佢點叫.. :013:
佢個黑癡都打得好大力 ...  陰公><

有時人打完黑癡  太大力..    都會整痛自己...:024:
Tak0 2011-3-11 01:20:06 AM
原帖由 小小夕 於 2011-3-11 01:09 AM 發表
我念同人一樣  唔好多塵  空氣流通    轉天氣應該會好嚴重(因為自己都係:024:

佢點叫.. :013:
佢個黑癡都打得好大力 ...  陰公><

有時人打完黑癡  太大力..    都會整痛自己...:024:

佢係每次一打多3,4個以上就會刷鼻刷完就會叫(好似雀仔咁)
小小夕 2011-3-11 01:45:32 AM
原帖由 Tak0 於 2011-3-11 01:20 AM 發表

佢係每次一打多3,4個以上就會刷鼻刷完就會叫(好似雀仔咁)

:044: :044: :044:  醫生有冇話會影響到兔仔D咩嫁
Tak0 2011-3-11 02:15:10 AM
原帖由 小小夕 於 2011-3-11 01:45 AM 發表

:044: :044: :044:  醫生有冇話會影響到兔仔D咩嫁

無講=_=淨係叫我西左D草碎,天氣問題,換毛我吾知換完未其實
小小夕 2011-3-11 01:39:18 PM
原帖由 Tak0 於 2011-3-11 02:15 AM 發表

無講=_=淨係叫我西左D草碎,天氣問題,換毛我吾知換完未其實

:042: :042: :042:
Tak0 2011-3-11 04:18:09 PM
原帖由 小小夕 於 2011-3-11 01:39 PM 發表

:042: :042: :042:

佢CHECK過話好健康
小小夕 2011-3-11 07:22:10 PM
原帖由 aguiler 於 2011-3-11 07:02 PM 發表
小心d喇...正賢就係成日打乞痴,帶佢睇e生先知佢呼吸道系統嚴重有問題..><
如果佢鼻鼻冇污糟就唔洗太擔心ge..

係呢 E加正賢點丫
Tak0 2011-3-11 09:16:49 PM
原帖由 aguiler 於 2011-3-11 07:02 PM 發表
小心d喇...正賢就係成日打乞痴,帶佢睇e生先知佢呼吸道系統嚴重有問題..><
如果佢鼻鼻冇污糟就唔洗太擔心ge..

DR.NICO CHECK過晒話無事身體正常
Tak0 2011-3-11 09:47:30 PM

回復 11# 的帖子

咁咪好=]
...

快速發帖