我隻兔仔發脾氣發脾氣 :011: dum地
sallykit 2011-3-13 04:51:36 PM
嘩∼我果隻咪好惡囉:011: 除左射屎在我腳下之外∼都齊哂囉
sallykit 2011-3-13 04:54:16 PM
原帖由 鈉米 於 2011-3-13 01:08 PM 發表
哈~咁就唔係啦~真係好似樣>0

:048: 嘻∼唔緊要啦^^兔有相似啫∼:020: 真希望兔兔有機會可以交多D朋友^^
ccychoy 2011-3-13 06:22:32 PM
我又未見過我隻衰仔DUM地...
系patpat對住我
yanyi:) 2011-3-13 07:09:47 PM
我家呠呠好少dum地= =
佢只係係咁高速跑架咋..
唔高興會揀咬我隻手-_-
月愛貓貓兔 2011-3-13 07:18:55 PM
我牙芊都有dump 地ga!!~
不過好少...
見過一次咋,,,,,
sallykit 2011-3-13 08:14:47 PM
我隻衰女今曰成日都好燥日頭以經dum dum dum出到去剪甲又dum:063: 而且眼神仲好唔友善添!!!:042: 我直頭覺得佢係睥住我:043:
angelaska 2011-3-13 08:42:11 PM
我豆仔平時都唔會dum
係簡剩晒d草係度我又唔比佢會發脾4尿落d草度...

不過有一次佢係半夜3點4點dum腳,
連dum十幾廿下,我訓訓下比佢嘈醒左(因為我同佢同一間房)
本身諗住唔起身ga la, 點知佢隔三秒dum一次
終於起身睇佢..又無乜野咁,但賴左尿尿落toilet出邊..
真係唔知咩事,摸摸佢抹左d尿我又繼續訓...
傘仔)) 2011-3-14 12:26:16 AM
我曾經 "聽"過JACQUELINE 幾次半夜DUM地。但親眼目睹DUM地, 都只係見過一次。
小賢 2011-3-14 01:04:18 AM
我BB會dum地既原因係,我家有隻鸚鵡是住在籠中,有時鸚鵡會講野,
或許無人聊佢講野時,佢會叫嘈哂,這個時候,我BB會路過佢個籠,然後望住佢,
只要佢一叫,BB就會dum地一下,隻鸚鵡一叫,BB又dum地一下,
好似意思係:你嘈住我呀唔該!咁囉...haha...
sallykit 2011-3-14 01:32:37 AM
:073: 救命呀∼個衰女又發癲呀∼夜麻麻....点算好呀???:073: 咁多位請教下我拉唔該:067:

sallykit 2011-3-14 01:35:51 AM
原帖由 小賢 於 2011-3-14 01:04 AM 發表
我BB會dum地既原因係,我家有隻鸚鵡是住在籠中,有時鸚鵡會講野,
或許無人聊佢講野時,佢會叫嘈哂,這個時候,我BB會路過佢個籠,然後望住佢,
只要佢一叫,BB就會dum地一下,隻鸚鵡一叫,BB又dum地一下,
好似意思係:你嘈住 ...

:020: 嘩∼呢D咪叫動物之溝通呢^^
fishbu 2011-3-14 03:04:55 AM
我隻B dum都廢事dum...
佢唔likely就會跑走, 一邊跑一邊踢腳=.=
PILLOW.MA)) 2011-3-14 06:43:44 AM
我pillow dum地好平常 =o=
每日早上訓醒睇佢既時候佢就會dum
放佢出離之後就通屋跑

有時我地坐係度冇做d咩野
佢又會起身埋離dum地 =o="

夜晚訓緊果時有時又會dum下又會整下其他野搞到好嘈
不過我訓到豬咁冇比佢影響到 XDDDDDDDD

快速發帖