我隻兔仔發脾氣發脾氣 :011: dum地
鈉米 2011-3-13 11:50:34 AM
我個女唔止樣似你個隻,連性格都似埋,您果隻幾大啊?可能係兄弟姐妹黎………
sallykit 2011-3-13 11:51:20 AM
唔知關唔關事我尋晚整左d草餅:017: 我見佢食得多收埋左?定係(弄)左呢,搞到咁燥????:061:
小小夕 2011-3-13 11:53:05 AM
因咩事丫:063: :063: :063:
ching` 2011-3-13 11:53:29 AM
a_a 唔洗驚la~

我隻兔兔日dum廿幾30次 xd
佢咩都唔likey :059:
我都慣曬 :040:
sallykit 2011-3-13 11:53:48 AM
原帖由 鈉米 於 2011-3-13 11:50 AM 發表
我個女唔止樣似你個隻,連性格都似埋,您果隻幾大啊?可能係兄弟姐妹黎………

:021: 四個幾五個月lu^^呵呵∼大食又伯厭∼
sallykit 2011-3-13 11:56:54 AM
原帖由 鈉米 於 2011-3-13 11:50 AM 發表

嘩∼係咪黑色果隻呀:039: 真係又幾似wo 我隻係侏儒兔∼耳仔有no 女仔未絕^^要8個月先得喔
ernie168 2011-3-13 11:57:45 AM
我家SOSO豬都成日發脾氣、成日DUMP地架~ 哈哈~
sallykit 2011-3-13 11:58:18 AM
原帖由 ching` 於 2011-3-13 11:53 AM 發表
a_a 唔洗驚la~

我隻兔兔日dum廿幾30次 xd
佢咩都唔likey :059:
我都慣曬 :040:

咁咪好嘈囉:011: 有冇方法教
小小夕 2011-3-13 12:00:20 PM
原帖由 sallykit 於 2011-3-13 11:51 AM 發表
唔知關唔關事我尋晚整左d草餅:017: 我見佢食得多收埋左?定係(弄)左呢,搞到咁燥????:061:

胃食兔:063: :063: :063:
小小夕 2011-3-13 12:07:13 PM
我屋企啡色個隻只會咬人  唔like就咬!!   
我只係''聽''過佢dum幾次:014: :013:
鈉米 2011-3-13 01:08:27 PM
哈~咁就唔係啦~真係好似樣>0<`可惜大家唔係...
不過性格都係好似=.=佢一有咩唔歡喜就大力dum...好快好大聲=.=`
拎走佢d野同埋無野食就會起勢dum...都唔知好嬲真好笑~
ching` 2011-3-13 01:22:15 PM
HAHA 佢dum 落地磚倒都冇咩聱~
佢一dum 我就對住佢講:係丫係丫 又唔likey 喇 :073:
玩鬼佢 xd 佢dum 完就走人~ xdd
天才文仔 2011-3-13 01:47:04 PM
聽完大家講後,我確定了原來隻隻兔兔的表達方式是不同的了.
我家的兔兔嬲或不高興時是會用個頭推開我隻手/甚至會特登行去我腳邊用尿射我跟住跑開,但就從小到大亦沒咬個我一次,"un un"亦從來沒見過(現在一歲了,未奄),而唯一一次dum地就是落馬洲近后海灣地震10分鐘前.
唯一與大家相同的是,開心時是和其他兔兔一樣,fing晒頭,同埋在我腳下跑8字圈圈.
ching` 2011-3-13 02:16:36 PM
用頭推開我隻手都有 :p
不過...尿尿就冇.. xd
真係會比佢激死wor咁 haha ;p

快速發帖