囡囡今日放學手捧住呢份東西
其實我唔知呢盒係什麼東東?

cordede 2011-3-17 09:52:44 PM
原帖由 明月 於 2011-3-17 07:41 PM 發表

今日同囡囡班主任講原來我個囡間學校都係有呢個意思,
呢份禮物係囡囡第一段考試果陣每科
成績達90分就送呢一份禮物,之後果d
配件就要靠她自己努力如成績達標學校就會送。

嘩! 間學校咁好既~!:012:
rbtdoria 2011-3-18 03:47:54 AM
原帖由 明月 於 2011-3-17 07:41 PM 發表

今日同囡囡班主任講原來我個囡間學校都係有呢個意思,
呢份禮物係囡囡第一段考試果陣每科
成績達90分就送呢一份禮物,之後果d
配件就要靠她自己努力如成績達標學校就會送。

係喎間學校勁good喎
攪到我想讀番書添呀!!!:073:
mylovepet 2011-3-20 01:34:30 PM
karen195 2011-4-2 11:44:34 PM
紅磡半島中心地庫,而家賣緊林森家族配件20蚊起。仲有玩屋具個D都好平80蚊都有。
係正貨,千色店平價貨尾。
仲有其他名牌玩具,都係平賣。
明月 2011-4-4 10:30:34 AM
原帖由 karen195 於 2011-4-2 11:44 PM 發表
紅磡半島中心地庫,而家賣緊林森家族配件20蚊起。仲有玩屋具個D都好平80蚊都有。
係正貨,千色店平價貨尾。
仲有其他名牌玩具,都係平賣。

有冇話做到幾時完,
等我買番一、兩件放在家中,
等個囡聽話做得好時獎勵下佢。
karen195 2011-4-5 05:35:21 PM
我唔知幾時完...
不過由3月29開始。

不過4月sogo都有林森家族做減價,但減價貨只有3款,都要差不多200蚊。

快速發帖