福爸同福媽第一次幫大福整糧兜
希望大家比下意見啦~~笑
去圖去圖~

-V-+剛剛燒好既糧兜同舊兜既合照~
哈哈~大家估下邊個係福爸/福媽整啦~XDDD

新糧兜!!大測試!!!
到底大福會鐘意邊個多D呢~~
我地做左個大測試!!!XDDD

裝身後既新糧兜~笑

DSCN3368 - 複製.JPG (171.99 KB, 下載次數: 18)

DSCN3368 - 複製.JPG

小賢 2011-3-16 11:45:25 PM
嘩...乜咁勁呀...好得喎...:021:
-`sheep:D 2011-3-17 12:09:21 AM
哈哈;好靚啊:039:
choi_ching 2011-3-17 12:48:26 AM
Miffy:我又要 要同老公一人一隻#^51^#
seefun 2011-3-17 02:01:09 AM
好靚好得呀. 幾時做番個陶瓷廁所? 陶瓷廁所夠重又唔易有漬喎.
rbtdoria 2011-3-17 04:12:34 AM
好靚呀!!
你真係太有心機了...!!!:039:

同埋最尾張相後面隻兔仔好cute呀~!!!!
你嚮邊度買0架?
bbandwingki 2011-3-17 08:33:52 AM
你係點樣整嫁....
我都想整個比斑斑呀.....
你地係去學嫁......#^5_002^#
lammfy 2011-3-17 08:54:58 AM
好靚啊!不知可否幫我造一個,薄酬!(認真的):054: :054: :054:
bbandwingki 2011-3-17 09:25:03 AM
原帖由 lammfy 於 2011-3-17 08:54 AM 發表
好靚啊!不知可否幫我造一個,薄酬!(認真的):054: :054: :054:

我都係呀..
明月 2011-3-17 09:31:43 AM
好靚呀!好有必機呀!
我估左手邊係褔爸整的,
而右手邊是你整的。
千千 2011-3-17 11:12:20 AM
大福ma  手工好好"#^30^#
咩都 hand made >3<

我估 左邊 福ma"
右邊福ba
berki 2011-3-17 12:50:23 PM
最後戈張好靚呀!!!
其斤 2011-3-17 03:23:10 PM
choi_ching >大福:-3-"老婆我都唔知MAMI會唔會再整啦...唔好唔開心啦...我叫BABA拎草花比你補數啦~XDDD

seefun >其實我地都有諗過整厠所~不過又唔知邊到搵個網格番黎-3-"所以放棄左。。。

rbtdoria >@@"後面隻兔兔"""係福爸新年送比我...所以我都唔知佢係邊到買"""

bbandwingki > ^^"我地有次去左個陶瓷工作室既開放日~即場參加左個"拉柸"體驗既活動~~所以應該唔算去學掛-v-"

lammfy > -v-"因為都唔知仲有冇機會再接觸陶瓷活動。。。所以幫唔到你整啦...唔好意思丫...

明月 > 其實都唔係整左好耐~拉抷拼左10分鐘左右-v-+好好玩~不過貼馬賽克...貼左成日-3-""""

千千 > 哈哈...咩都 hand made...其實因為大福媽窮姐~XDDD

ccychoy 2011-3-17 07:23:07 PM
好靚喔.直頭可以:021: 拿出去賣
yanyi:) 2011-3-17 11:31:55 PM
好令丫~
兔兔真係好幸福!
咁另一個糧兜點算xd

快速發帖