我岩岩考完UE返黎啦...

尋日波波仲好精神
之後有得食蘋果...佢竟然唔食
掛住訓...佢又唔係縮埋一舊訓喎
佢攤係度...攤完呢邊攤另1邊
好似失眠咁
咁我就抱佢訓啦...佢都好似訓得著
但係我餵佢食草食糧佢都唔食
又冇屎又冇尿
當時又夜我都冇得去搵醫生
唯有一路抱佢訓一路呵佢肚仔啦
見佢醒醒地就搵針筒俾水佢飲
到12點幾我都頂唔住要訓
2點半又訓唔著起身睇佢餵佢飲水
我媽媽都一路抱住佢俾被佢CUM等佢暖D

今朝6點半起身,餵佢飲水
但係我都陪唔到佢幾耐
7點幾就要出去考試
未入考場前媽媽打黎話
波波終於屙左屎啦
我都安樂D去考試
但係我成晚都冇乜訓...冇精神考!!!
UE係我最好戈科...我本身諗住C到架
其實尋晚我都有諗過為左波波不如唔好去考#^56^#
但係我真係唔甘心...去左考
而家...科UE考成咁都唔知點算!!!!!!!!!!!!

放LUNCH時打俾媽媽
佢都帶左波波見完GERRY返左屋企休息
GERRY俾左枝FIBREPLEX波波食
波波嘔左幾粒硬硬地既野出黎#^4_002^#
GERRY話唔係枝藥黎架
可能係佢早幾日...
試左OAT HAY唔食得搞成咁!!!!!
(有冇兔友既兔兔食得,可以收留我包OXBOW OAT HAY?)

考埋下晝份卷...都係炒左
冇心情+精神做-_-
返到屋企見到波波行得走得食得訓得屙得
個人都放鬆哂
不過份UE...orz
聽日仲要考LISTENING
希望波波乖乖,身體健康唔好嚇到媽媽訓唔著考唔好啦
crystal0202 2011-3-28 09:40:29 PM
養足精神呀,波波仲等緊你呢個好主人照顧架
傘仔)) 2011-3-28 10:28:49 PM
我諗你都係將波波全程交由你媽照顧,你專心一意去考好個試啦!
yanyi:) 2011-3-29 04:36:54 PM
波波一定好感動~
我諗佢會生生性性架喇!
FAFA)) 2011-3-30 01:22:02 AM
唔怕LA 我都考UE
都死好多:050:

berki 2011-3-30 05:57:09 PM
各位有心啦
波波而家好乖
肯自己食藥
俾枝針筒佢飲水都狂LAM#^7_002^#
好生猛呀

我會努力溫書架啦#^79^#

FAFA: 會唔會考慮報IELTS呀?

快速發帖