這是動物傳心術嗎???
不過福媽睇完之後...覺得好感動(淚目)...
好想同各兔友分享...
每個寵物/動物都好...佢地都會有自己既感受
就算自己幾忙都好,都要揪D時間出黎陪下佢地...
佢地會感受到你對他們的。愛
你有你的工作,你的娛樂,你的朋友,佢...只是你生活的一部份,
但...你是佢的僅有。

hkrchei2 2011-3-29 01:38:51 PM
我要唔好怕~~ 花花就唔會咬我~ :p
heiidiii)) 2011-3-29 02:54:03 PM
但...你是佢的僅有。

好在我家有3個人庝錫佢  !  #^51^#
firen_freeze)) 2011-3-29 07:05:40 PM
屋企人太多了,又個個都會俾野MAX食,隻野已經搞唔清邊個先係真正的主人....

BTW,當我想偷懶果時,腦入面就會突然響起E句說話,佢...只是你生活的一部份,
但...你是佢的僅有。

然後MAX就可以繼續任性地生活落去#^39^#
ching` 2011-3-29 07:45:26 PM
借轉發
眼濕濕lor我 #^37^#
bbandwingki 2011-3-29 07:58:30 PM
有冇網站呀................
rbtdoria 2011-3-29 11:51:22 PM
我要哭了...
太感動了...:022:

我都曾經因為移民而送左第一隻兔兔去兔協...
無奈我果時仲細都無能為力...
但係一路到e家都好後悔...
所以我會更努力對zucca好...
一定會照顧佢一生一世!!
明月 2011-3-30 08:47:08 PM
好感人呀!
好彩古拉最後都明白
原諒左主人。
lammfy 2011-3-31 06:42:44 AM
很感人的故事!其實和兔兔溝通也一樣,不需太多說話,只要真誠的望著他,他確知你的喜怒哀樂的。我肯定!:050:
meimei 2011-3-31 04:18:25 PM
非常感人~~
我時時都提醒自己"我身邊有好多愛錫我ge家人同朋友,但佢哋只得你"你一定要係佢生命中永遠心愛佢ge一位.等佢哋都可以得到被愛感受.
bbandwingki 2011-4-2 06:55:18 PM

回復 7# 的帖子

但而家隻兔兔死左未呀....
小穎 2011-4-3 06:16:59 PM
哭了T.T
我都要對我的兔兔好好
絕不會拋棄她

快速發帖