而家養佐新既一隻獅子兔叫毛毛:021:
有時放佢出黎比佢周屋走.我屋企沙發格離有張枱仔
毛毛就成鬼日好鐘意走入去:024:
入面又會入到沙發後面.我驚佢入佐去出唔番黎喎
但我已經搵野阻住佢架啦.但佢都有方法入到去.真係比佢吹脤啊:016:
真係救命:036: 成日見到佢想走入去又要叫住佢喎
我又唔想成日叫住佢.我驚搞到佢驚佐我就唔好啦:050:
唔知大家有冇啲咩辦法幫到我呢:056: ?
-`sheep:D 2011-4-3 06:25:30 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-3 05:46 PM 發表
冇辦法架~正賢都好中意走入沙發底~都唔知有咩咁好玩~:044:
次次走左入去出到黎都一定會傻傻咁望住我,吹佢唔脹,:059:  
所以就由佢啦..佢地天生中意去d黑暗d同窄 ge地方~
似山洞嘛~:021:

哈哈xd佢地真係好百厭啊:056:
咁姐係阻止唔到佢:050: :050:
-`sheep:D 2011-4-3 07:00:07 PM
唉.但係沙發個後面好烏租嗎.
佢係後面柯屎柯尿我清潔唔到先係問題:024:
加上沙發後面好多烏租野.我驚佢走去食
如果要清潔後面.要好大工程嗎:036:
ccychoy 2011-4-3 07:43:27 PM
我果隻都系甘
由佢呀
你隻兔兔好熟面口
系邊度買的?
brendang 2011-4-3 08:34:02 PM
hi,你隻兔仔好似我隻youdo細個個樣:021: .youdo細個都係好活潑,周圍捐,我只有用圍欄圍住啲禁區:031:
-`sheep:D 2011-4-3 09:09:11 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-4-3 07:43 PM 發表
我果隻都系甘
由佢呀
你隻兔兔好熟面口
系邊度買的?

係8號買架;-*
-`sheep:D 2011-4-3 09:09:43 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-3 08:04 PM 發表
SHEEP果隻好似畫左令令眼線咁~~:073:

而家icon哩隻:-)?定係上一張icon啊xd?
phoebe)) 2011-4-3 09:12:59 PM

回復 3# 的帖子

我隻mo一樣,不過我叫一佢立即出番離
-`sheep:D 2011-4-3 10:08:44 PM
原帖由 brendang 於 2011-4-3 08:34 PM 發表
hi,你隻兔仔好似我隻youdo細個個樣:021: .youdo細個都係好活潑,周圍捐,我只有用圍欄圍住啲禁區:031:

咁毛毛大個佐咪咁既樣囉xd好可愛啊><
但我搵唔到咁多野可以圍曬啲窿士嗎orz
-`sheep:D 2011-4-3 10:09:39 PM
原帖由 phoebe 於 2011-4-3 09:12 PM 發表
我隻mo一樣,不過我叫一佢立即出番離

毛毛都係啊.但我驚再係咁佢會唔痴我:022:
-`sheep:D 2011-4-3 10:10:07 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-3 09:40 PM 發表
而家呢隻~~~~~~~

哈哈xd係咩:014: 但我又唔係好覺:024:
phoebe)) 2011-4-3 10:32:08 PM

回復 14# 的帖子

我抱佢模佢毛,佢會好靜及訓響度
-`sheep:D 2011-4-3 10:47:20 PM
原帖由 phoebe 於 2011-4-3 10:32 PM 發表
我抱佢模佢毛,佢會好靜及訓響度

佢都會.但冇理由放佢出黎唔比佢走下.正係一路摸住佢架嗎:024:
berki 2011-4-3 11:31:57 PM
我都係用圍欄圍住架咋
尤其係電腦後面,好危險
phoebe)) 2011-4-3 11:37:02 PM
通常放佢出來見到佢捐入sofa底我即刻叫佢,有時看不切,就會大聲叫佢或者用草引佢出來:053:

快速發帖