不知為什麼,在旅行時看見的兔兔,它們的動作基本上都是一樣的....#^33^#

羅浮宮

梵諦岡博物館

真是充滿創意 (囧rz)

只有一隻例外......

法國.中世紀博物館 - 女士與獨角獸

兔兔可以跟獅子和諧相處#^33^#

附錄:超級市場裡的兔兔

有沒有人可以告訴我這是什麼?
yanyi:) 2011-4-3 11:14:21 PM
d兔兔整到咁好可憐...
相信現實中有好多兔兔都係咁俾人對待-_-
紫雪女 2011-4-3 11:19:13 PM
係比人倒轉捉住-_-'
中世紀博物館果張幾得意..
另外超市果張係唔係野飲泥..(我又掛住食...哈哈)
不過如果係比兔仔食既野就好啦:001:
karen195 2011-4-3 11:39:05 PM
在以前的時代兔子係食物之一
而家都仲有d地方食兔肉,e.g 中國,意大利

最尾的圖,會唔會係兔肉味的食品...:046:
紫雪女 2011-4-3 11:41:44 PM
食兔已經好殘忍
如果係兔肉味食品...我都不會買-,-
berki 2011-4-3 11:43:32 PM
ORZ我係GOOGLE TRANSLATE
罐野係...兔肉 #^56^#
★NINTENKI 2011-4-4 04:49:35 PM
食件同雞算啦~做咩要食埋咁可愛既兔兔:050:
firen_freeze)) 2011-4-4 07:30:56 PM
原帖由 berki 於 2011-4-3 11:43 PM 發表
ORZ我係GOOGLE TRANSLATE
罐野係...兔肉 #^56^#

Orz......
估唔到........

我地覺得殘忍,但我地E班兔爸兔媽O係食兔肉的人心目中可能都係一堆怪人#^34^#
小穎 2011-4-5 05:29:17 PM
我之前去香港食自助餐,係會展=_=有味意大利菜就係兔肉;
嚇得我死都唔肯食,見到d白花花的肉就有種想吐的feel。
kwankiuleung 2011-4-13 09:54:46 PM
D動作好似殺緊兔.....=.=好殘忍下.....
firen_freeze)) 2011-4-13 11:15:32 PM
冇辦法啦,兔兔做小偷的形象太深入民心......#^33^#

不過我唔會咁樣對我隻兔架40^#
Riela)) 2011-4-14 11:10:27 AM
係外國...食兔肉係好平常既事

中世紀兔係game meat既一種
班所謂貴族成日得閒無事就打下兔/鹿過日神

australia既兔災冇記錯就係當時有人為左打獵而帶兔仔之類既動物去...
搞到成個population失控

快速發帖