1P 幣
我家莓女王大人,家人常常在給草比 啊莓 時,她有時會用她的兔仔拳抓抓我們:056:
雖然我冇所謂,而且因我家女王的拳法不錯而高興,但...還是想求問各位高人指教一下
請問為什麼會出拳呢??這身體動作又是表示什麼呢??:051:
小小夕 2011-4-5 06:04:23 PM
我有時比小食佢地 
佢要都會出手按住我個兜兜:003:
要我直接放係地下比佢食:048:

因為佢地d手手唔似貓可以叔d指甲入去 所以有時抓到都幾痛:006: :007:
女王的臣子 2011-4-5 06:35:26 PM

回復 2# 的帖子

哇~有性格的兔仔呢~:027:
aguiler 2011-4-5 07:00:26 PM
正賢好少兔兔拳~:021:
係我抱住佢,佢想走又走唔到果時就會兔兔拳我~:011:
又或者係佢發嬲果時都會兔兔拳,
就好似佢對令地毯果時咁..:037:
鈉米 2011-4-5 07:07:47 PM
我2個b成日出拳:024: 奴隸我真係滿手爪痕...
女王的臣子 2011-4-5 07:12:27 PM

回復 4# 的帖子

可憐的我們TAT
令地毯神馬的抓起來.......心痛吧?嗯!我明的
女王的臣子 2011-4-5 07:13:58 PM

回復 5# 的帖子

我是兔奴,我驕傲! :031:
養兔時就知道.......成為兔奴的後果了~:029:
aguiler 2011-4-5 07:31:58 PM
搞到地毯都唔敢買太貴~10蚊一塊果d算喇~:050:
佢唔係抓爛就係係上面尿尿~:059:
小小夕 2011-4-5 07:33:46 PM
我隻兔兔出兔抓 成日抓床
我問人點解會甘  佢話兔仔好中意d軟淋淋既野   
天性黎 好似係野外掘窿咁:059: xdd
ccychoy 2011-4-5 08:05:10 PM
應該想你同佢玩.有時佢好奇都系甘
有時我坐系地上冇理佢就狂抓我背
我feel幾好.有兔兔幫助我抓痕:037:

aguiler 2011-4-5 08:06:10 PM
家中有兩塊地毯本黎百幾蚊一塊~比佢兔爪功抓爛左~
心痛唔敢買太貴喇~
wongvennesa 2011-4-5 08:53:59 PM
我諗佢地天生係咁。我隻冬冬成日都係糧兜抓晒d alfalfa出地下食,無晒佢辦法...
女王的臣子 2011-4-5 11:37:18 PM
還以為只是我家女王暴力吧了
原來大家也是呢~~:032:
抓痕神馬的也是不錯~~只是請溫柔點吧,兔仔的抓也是幾痛的 = △ = (我才不是M!我全家也不是!! >////<)

地毯百幾蚊....好貴啊~~:027:
我家沒有呢~幸好
添TIM 2011-4-18 12:58:55 AM
好神奇地- -我家兔兔呀B唔會兔兔拳D地毯,
但係會兔兔拳D膠袋同報紙,(係咪好手感D呢.....)
mankin_tung 2011-4-19 12:15:26 AM
我一幫我豆豆汁野搞清潔時,,佢一定出兔兔拳!
加草入草球時,,佢一定咬埋一邊唔比我搞禁-3-"
真係好搞笑!!:040:

快速發帖