絕育

POPO)) 發表於 2011-04-05 18:47|只看該作者|倒序瀏覽|打印
1P 幣
我兔仔8個月大啦

係仔黎既...
我想帶佢去絕育
因為好似可以杜絕d cancer...

大家知唔知兔兔絕育既info. and 幾$ ah...
aguiler 2011-4-5 07:01:28 PM
佢地好似話betty最好~
但對我好似有d遠:022:
POPO)) 2011-4-5 07:16:14 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-5 07:01 PM 發表
佢地好似話betty最好~
但對我好似有d遠:022:

BETTY係邊咖...同埋知唔知大約幾$
小小夕 2011-4-5 07:27:34 PM
betty 係 9龍城啟德道24及26號地下

我印象中
兔仔 1300樓下
兔女1500樓下

我印象中咋!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:041:
aguiler 2011-4-5 07:34:33 PM
有人同我講過淨絕育500,但重要加埋止痛藥,打針果d就真係唔知幾錢~
wesky 2011-4-5 07:51:47 PM
raywong521 2011-4-5 07:55:00 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-5 07:34 PM 發表
有人同我講過淨絕育500,但重要加埋止痛藥,打針果d就真係唔知幾錢~

可以打電話去問...但係止痛藥,藥果d係必需既,除非屋企有,若果唔係,都係唔慳得,草粉就係巳備不時之需,若果有,可以唔買,若果無,都可以買左先,草粉都係兔兔急救箱,必備的~
aguiler 2011-4-5 08:05:08 PM
草粉家中有呀~~
因為之前正賢佢呼吸有問題買左包大GE,
而家好番哂喇~不過都要留番黎以備不時次需~~:021:
POPO)) 2011-4-5 09:46:45 PM
唔該晒你地ah
但有無人會帶兔兔去愛護動作協會做絕育咖?
小小夕 2011-4-5 09:51:43 PM
原帖由 POPO 於 2011-4-5 09:46 PM 發表
唔該晒你地ah
但有無人會帶兔兔去愛護動作協會做絕育咖?

個到唔知邊個醫生識幫兔兔做手術 所以大多都去有信譽既醫生到做:009:
POPO)) 2011-4-5 10:09:31 PM
原帖由 小小夕 於 2011-4-5 09:51 PM 發表

個到唔知邊個醫生識幫兔兔做手術 所以大多都去有信譽既醫生到做:009:

咁又係既  如果booking要預幾耐時間到咖?
POPO)) 2011-4-6 11:37:31 PM
請問兔兔絕左育後身體會唔會差左
會唔會傷口好易感染之類咖?
berki 2011-4-6 11:40:03 PM
我之前book betty要10日呀
男仔黎~佢身體又冇咩變差
不過女仔可能會,因為女仔絕育好痛架
POPO隻兔兔係男仔就應該冇乜事
傷口可能會爆...不過唔舔唔咬唔大動作都唔會爆
POPO)) 2011-4-6 11:48:27 PM
原帖由 berki 於 2011-4-6 11:40 PM 發表
我之前book betty要10日呀
男仔黎~佢身體又冇咩變差
不過女仔可能會,因為女仔絕育好痛架
POPO隻兔兔係男仔就應該冇乜事
傷口可能會爆...不過唔舔唔咬唔大動作都唔會爆

咁要比頭套佢?
POPO)) 2011-4-6 11:50:25 PM
dr gerry好唔好咖  我見d人好似話ok...價錢又算合理@@

快速發帖