1P 幣
如題,希望各位指教指教~
wanga113 2011-4-6 05:21:10 PM
兔女無經期咖!!!!
katy)) 2011-4-6 05:23:39 PM
兔女變左成兔會生圍巾仔ga!!

(圍巾仔係愛黎造巢比兔b訓覺)
小小夕 2011-4-6 07:02:19 PM
細個個 4~5個月 已經開始望到有條圍巾仔開始成形嫁喇XDDD
Futagoza_Kaniza 2011-4-6 10:30:10 PM
兔女最好一歲前絕育. 而且早絕育頸條圍巾就冇咁大.
Darling:o) 2011-4-7 03:37:22 AM
其實我吾係好明咩叫圍巾仔:056:
小小夕 2011-4-7 03:55:51 AM
原帖由 Darling) 於 2011-4-7 03:37 AM 發表
其實我吾係好明咩叫圍巾仔:056:

頸汁毛

好似我左邊個隻 口下面有1條好似圍巾甘既野              
((其實係佢地D毛  有左BB會蚊佢地黎起巢 到左成年條圍巾好明顯
akex 2011-4-7 04:43:09 AM
謝謝各位指點,不過我覺得兔女的圍巾仔好得意~
小小夕 2011-4-7 04:59:38 AM
原帖由 akex 於 2011-4-7 04:43 AM 發表
謝謝各位指點,不過我覺得兔女的圍巾仔好得意~

我成日都想摸佢汁毛   佢搵個頭頂開我隻手  再整會咬我:025:
yanyi:) 2011-4-7 04:30:52 PM
我呠呠條圍巾超大條= =
不過已經幫佢剪左xd
jinjin 2011-4-27 11:40:28 AM
兔協姐姐話我知,條圍巾仔係因為兔女到發情期會有假懷孕現象,以為自己有左BB,就會咬自己條頸D幼毛去造巢,準備生BB俾BB保暖同瞓覺覺既,所以會越咬越大條,因為咬得多條頸D皮就已經鬆左,所以係無得收緊返架啦,如果做左絕育,情況就會減少∼

我MonMon都有條小圍巾呀,好驚佢越黎越大條呵 :044:
raywong521 2011-4-27 01:19:31 PM
monmon條圍巾應該唔會再大了,做左絕育,唔會再發情.....
jinjin 2011-4-27 02:42:46 PM

回復 12# 的帖子

真係會唔再咬架啦?
我睇書有D就話仲會有機會有假懷孕現象,但比絕育前少,
如果唔會再咬我就放心啦 :021:

快速發帖