我想問.毛毛隻眼仔冇咩:011: ?

wesky 2011-4-6 07:20:19 PM
眼皮紅左??
syt174698 2011-4-6 07:30:32 PM
好似有D腫咗喎?佢係咪自已整到呀?
小小夕 2011-4-6 07:34:02 PM
好紅wo   你就甘睇落去有冇腫左咁??

你睇埋今晚 兔兔訓醒教仲有冇甘紅  0.0

-`sheep:D 2011-4-6 07:36:08 PM
原帖由 wesky 於 2011-4-6 07:20 PM 發表
眼皮紅左??

應該係啊..
-`sheep:D 2011-4-6 07:36:56 PM
原帖由 小小夕 於 2011-4-6 07:34 PM 發表
好紅wo   你就甘睇落去有冇腫左咁??

你睇埋今晚 訓醒教仲有冇甘紅  0.0

紅左2日啦..而家唔算腫..
-`sheep:D 2011-4-6 07:37:22 PM
原帖由 syt174698 於 2011-4-6 07:30 PM 發表
好似有D腫咗喎?佢係咪自已整到呀?

唔知佢係咪比d草插親..=(
phoebe)) 2011-4-6 10:57:39 PM
我隻兔前幾日都係,過左幾日無紅
syt174698 2011-4-6 11:13:40 PM
你先用生理鹽水同佢洗下眼,等佢舒服D,聽朝再睇下有無腫,再係咁樣,你要帶佢睇醫生,怕有細菌入眼,到時手尾好長,我屋企豆子都係咁,依家仲滴緊眼藥水,仲未好返...
-`sheep:D 2011-4-6 11:16:42 PM
原帖由 phoebe 於 2011-4-6 10:57 PM 發表
我隻兔前幾日都係,過左幾日無紅

咁你有冇幫佢整過啲咩啊?
-`sheep:D 2011-4-6 11:17:20 PM
原帖由 syt174698 於 2011-4-6 11:13 PM 發表
你先用生理鹽水同佢洗下眼,等佢舒服D,聽朝再睇下有無腫,再係咁樣,你要帶佢睇醫生,怕有細菌入眼,到時手尾好長,我屋企豆子都係咁,依家仲滴緊眼藥水,仲未好返...

咁我想問呢.心理鹽水可以係邊到買啊?
syt174698 2011-4-6 11:20:48 PM
藥房,一定要無顏色果D,有顏色係消毒藥水,我買獨立包裝,4支都係16蚊
phoebe)) 2011-4-6 11:23:11 PM

回復 6# 的帖子

沒有.只是多些留意下
-`sheep:D 2011-4-6 11:35:27 PM
原帖由 syt174698 於 2011-4-6 11:20 PM 發表
藥房,一定要無顏色果D,有顏色係消毒藥水,我買獨立包裝,4支都係16蚊

但你係咪真係試過比兔兔用架?係咪妻係用得架兔兔?
但毛毛係眼眶紅咋喎:-o?
-`sheep:D 2011-4-6 11:35:51 PM
原帖由 phoebe 於 2011-4-6 11:23 PM 發表
沒有.只是多些留意下

哦;好的!我會留意下:-)

快速發帖