1P 幣
因為買個陣..個sales姐姐同我講話每星期要用沖涼粉同兔兔沖涼....
所以買埋佢個支沖涼粉
但岩岩唔知睇邊個post話其實唔需要(?)

咁到底其實要唔要架???
我知道兔兔本身識自己幫自己沖涼,但仲洗唔洗用依d"粉"會乾淨d??

另外....食草個方面,我個隻仲係2個月多dddd...
係咪都係主要係alfafa草,其次1扎timothy?

thx各位:020:
yanyi:) 2011-4-7 10:46:21 PM
草果個應該岩~
沖涼粉真係唔洗架.
兔兔仲愛整潔過我地.佢地係唔會俾自己個身污糟架~
用左沖涼粉反宜會怕兔兔自己清潔果陣食左有害!
同埋根本就唔需要~
千其唔好買!
m1k1 2011-4-7 10:50:34 PM
兔兔系唔洗用沖涼粉的
gloria096 2011-4-7 10:56:09 PM
原帖由 yanyi 於 2011-4-7 10:46 PM 發表
草果個應該岩~
沖涼粉真係唔洗架.
兔兔仲愛整潔過我地.佢地係唔會俾自己個身污糟架~
用左沖涼粉反宜會怕兔兔自己清潔果陣食左有害!
同埋根本就唔需要~
千其唔好買!

唉也,我買兔兔個陣買埋>_<!!
因為個陣乜都唔知,淨係聽個sales姐姐講....就買左
不過其實到依家我都只係用過1次...
未必下次會用了,但好浪費>_<不過我都驚佢食左落肚
gloria096 2011-4-7 10:57:07 PM
原帖由 m1k1 於 2011-4-7 10:50 PM 發表
兔兔系唔洗用沖涼粉的

好啦,咁我唔用了...

p.s你個icon好得意啊haha
為食仔 2011-4-7 11:33:37 PM
樓主你隻兔兔好可愛呢!千祈唔好用沖涼粉,食左有害架,快d丟左佢!佢仲細,好容易病,你要好好照顧佢啊!
m1k1 2011-4-7 11:51:31 PM
haha 多謝你先^^
如果你覺得浪費 你可以系鼠鼠D壇到問有冇人要
aguiler 2011-4-8 12:20:41 AM
兔兔唔洗沖涼粉架!!只要keep住同佢梳毛就得喇~
而家主要食a草~如果可以ge,就轉全a草啦~
6個月大先慢慢轉番t草~~:021:
PILLOW.MA)) 2011-4-8 09:03:48 AM
我都有支沖涼粉, 未用過..
有冇人同我要左佢? >_<
berki 2011-4-8 09:09:24 AM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-4-8 09:03 AM 發表
我都有支沖涼粉, 未用過..
有冇人同我要左佢? >_

ME2 #^50^#
買左都知唔用得,都唔知買黎做乜-_-
有冇D要沖涼既寵物

快速發帖