-V-"突然其來既2星期長假。。。
決定同福爸去韓國行行~開始突然其來的敗家之旅!!!苦笑

我地去到一個動物園~見到好多小兔子~
所以特登貼上黎同各位兔友分享>V<
RABBIT VILLAGE!!!>V<

好可愛既兔兔小屋~後面屋頂白雪雪既係真雪黎GA@@"

好多好似大福既小兔子>V<

-口-""""巨兔!???

berki 2011-4-11 12:52:02 PM
嘩!!!好多兔兔呀!!!#^65^#
地下戈D係咪草黎架?

不過叫得兔VILLAGE
我諗都係等D兔不斷生..
冇絕育又俾佢地一齊玩
rbtdoria 2011-4-11 10:40:15 PM
嚮第三幅右下角發現隻好似zucca b的小兔子...:073:
好多兔兔so cute~!!
小穎 2011-4-12 10:51:51 AM
好可愛的兔兔><
隻隻到肥嘟嘟的∼一起勁和諧-3-
m1k1 2011-4-12 09:42:36 PM
第三幅左下角果隻兔兔好似樂樂#^51^#
ccychoy 2011-4-12 10:30:43 PM
好多兔兔牙
有冇足夠照顧嫁
katy)) 2011-4-13 01:42:11 PM
好可愛呀,如果我去左呢度,一定唔捨得走 #^65^#

((韓國的巨兔...是用作另一個用途的...))
raywong521 2011-4-13 02:35:29 PM
若果我去到果度,我會想快d走....因為咁多兔兔,我唔敢諗到佢地無利用價值,唔夠可愛果陣,會有咩下埸....:047:
yanyi:) 2011-4-13 09:56:45 PM
雖然係可愛..
但係總係覺得果度d兔兔生活應該唔好過~_~
★NINTENKI 2011-4-21 08:03:27 PM
落雪唔覺得凍加咩D兔兔???
大富翁 2011-4-25 12:01:50 PM
見到佢地可以係咁大個草地跑都登傅地開心丫!

快速發帖