George 仔來了不足一星期已開始適應哂d生活~知道成日都係li 幾個人,就好少有撲人行為lu~
佢梳毛真係坐得好定,我呀媽見左幾日,忍唔住話想試下,點知又ok wo~
我又試下第一次半反佢,試下梳佢d腳板底毛,佢掙扎左幾下就停下來,第一次來說都不錯ga la~

媽媽第一次替george 梳毛

第一次錦抱佢

終於梳到la~
szeszebaby)) 2011-4-13 11:00:40 PM
係咪係兔協領養返黎呀? 佢好似好大隻WOR...隻耳仔細細的好得意..:078:
phoebe)) 2011-4-13 11:00:43 PM
George好乖:048: :048: :048:
小小夕 2011-4-13 11:12:35 PM
好得意 :033:   同花生一樣 係大鼻子:030:
aguiler 2011-4-13 11:12:45 PM
兔協領養Ge兔兔真係特別乖D…
raywong521 2011-4-13 11:16:23 PM
好乖豬啊:023: 有無買針梳啊?用針梳都好方便
little_connie 2011-4-13 11:26:58 PM
佢真係比想像中易揍~
我想知針梳點樣先好用?我淨係知可'亦'梳起d pat pat 毛,,但好似好易桔到佢錦,唔係好識用....
ernie168 2011-4-14 12:03:21 AM
GEORGE仔有個家啦,真係好~
梳毛可以咁定定任梳,佢真係好乖豬哦~
mymiumiu 2011-4-14 12:09:33 AM
George真係好乖!#^74^#
blythepicca 2011-4-14 01:10:05 AM
george仔呀~唔見你一星期都仲係咁可愛丫&.&
佢真係好可愛架,同埋佢好鐘意抱架!
我個陣都好鍚佢丫
希望佢會記得我呢個照顧過佢的姐姐啦~~
mylovepet 2011-4-14 11:19:05 AM
yanyi:) 2011-4-14 12:26:35 PM
佢真係好乖好可愛!!
帶到佢番屋企真係幸福~
brendang 2011-4-14 12:26:38 PM
good boy George:010:
heiidiii)) 2011-4-14 12:31:58 PM
成個公仔咁呀得意到佢呢  !!
小穎 2011-4-14 02:20:42 PM
好得意><
超似隻公仔一樣xd
而且好乖乖∼

唔似得我隻兔-_-同佢梳下屁股毛已經要用盡哂力,腳板底簡直梳都唔俾梳。

快速發帖