1P 幣
我個籠系冇塊網系底個d籠 , 買左個廁所又冇得掛, 兔仔成日踢到個廁所, 同埋想問草架,廁所應該點訓最好 ? 有冇人可以比圖我睇下 ><thx
PILLOW.MA)) 2011-4-14 08:49:24 AM
廁所你放係兔仔成日屎屎尿尿果個角落頭就岩架喇
草架同水樽就掛係廁所果邊, 等兔仔可以係廁所上面一路屙一路食到草飲到水
如果兔仔識得去廁所尿尿既話可以唔用草架
直接放D草係籠入面個地下仲好
佢會食得多D架

aguiler 2011-4-14 09:28:54 AM
正如pillow媽所講…兔兔係會一路食一路痾架…所以水樽可以同廁所放一邊,草架就放另一邊…
同埋樓主唔好用木糠做底呀~

Riela)) 2011-4-14 10:28:47 AM
第一, 籠底「一定唔可以」用木糠

掛唔到廁所可以用鐵線加長個勾, 記住唔好用棉或布線...多多都唔夠你用
yanyi:) 2011-4-14 12:24:07 PM
我屋企個廁所會由得呠呠踢黎踢去xd
反正佢自己會踢到佢想要係果度去廁所既風水位:073:
記得唔好用木糠做底丫!
樓主都係多d爬下文啦
raywong521 2011-4-14 06:56:10 PM
一般既三解廁所,應該有個位可以比你卡到個籠邊,其它廁所應該都會個位比你用野圈住,再唔係,你可以自己係個廁所到整左洞,然後咪可以圈住係籠邊囉.....

木糠唔用得,草架用唔用都得
hh0 2011-4-14 11:12:18 PM
原帖由 yanyi 於 2011-4-14 12:24 PM 發表
我屋企個廁所會由得呠呠踢黎踢去xd
反正佢自己會踢到佢想要係果度去廁所既風水位
記得唔好用木糠做底丫!
樓主都係多d爬下文啦

唔扣實個厠所, 踢踢下小心反厠, 倒到成地都係, 小心呀#^81^#
mankin_tung 2011-4-16 10:24:50 PM
原帖由 hh0 於 2011-4-14 11:12 PM 發表

唔扣實個厠所, 踢踢下小心反厠, 倒到成地都係, 小心呀#^81^#

我都冇扣好個厠所-3-"
兔兔屎屎同尿尿都係厠所到...:001:
所以水同草架我都放係第到,,冇同厠所放埋
天兒b 2011-4-17 07:54:34 PM
唔該哂咁多位 , 個張相系岩岩買返尼個陣架, 而家已經冇用木康 :) 
 我個bb識去廁所,但我覺得兔仔好似成日踩住d屎咁 
aguiler 2011-4-17 08:32:41 PM
踩住唔係問題ge...
佢地係咁架...
最緊要小便識去姐...
做兔奴ge我地做少好多架!!
天兒b 2011-5-2 01:34:16 AM
thank you :053:
Miyako)) 2011-5-2 01:13:52 PM
我個個係咁放~次所我自己加左線等佢唔會郁~

我自己加左線等佢唔會郁~

我自己加左線等佢唔會郁~

天兒b 2011-5-2 03:04:05 PM
原帖由 Miyako 於 2011-5-2 01:13 PM 發表
我個個係咁放~次所我自己加左線等佢唔會郁~

唔該哂你牙 ^^:002:

快速發帖