當我教緊我個囡囡做功課時
聽到格格聲,轉頭一看原來豆腐花
跳上窗口位進行破壞,被發現後
扮可憐

咬到格格聲

咬到格格聲

很顎然被發現做壞事

很顎然被發現做壞事

扮可憐1

扮可憐1

扮可憐2

扮可憐2

raywong521 2011-4-14 08:23:17 PM
呵呵~兔兔好識扮可憐,等人唔捨得鬧佢地:031:
ccychoy 2011-4-14 08:48:16 PM
哈~~d兔兔真系好姦
我果隻都系甘
扮冇事系度散步
等我成個甘傻婆甘繼續噪...哭
yanyi:) 2011-4-14 09:03:42 PM
哈哈~好可愛丫~
佢又會跳到咁高既= =
呠呠都係咁架.
一叫佢番籠哩就係度扮傻~
扮哂可愛咁望住你xd
aguiler 2011-4-14 09:25:00 PM
正賢都係咁..
上次係沙發小便,我地沙發係布果d~
之後爸爸不停鬧佢~重企定定,傻傻咁望住爸爸~
之後我講左句"錯就要認,打就要企定呀~爸爸~正賢幾乖~~"
brendang 2011-4-14 09:37:44 PM
我隻youdo做壞事後會邊行邊fing頭,好得戚咁,唔知好嬲定好笑 :009:
rbtdoria 2011-4-14 09:48:24 PM
zucca做完壞事被發現會即刻逃走...
扮下可憐都懶呀!
光之天使)) 2011-4-14 09:54:30 PM
哈哈~~
豆腐花你太大意喇~~
phoebe)) 2011-4-14 09:56:17 PM
我隻兔一樣,罵親佢,佢會雙眼望住你,爬底不動,等你叫
aguiler 2011-4-14 10:02:03 PM
佢地自己知自己做錯野ge..
raywong521 2011-4-14 11:14:16 PM
原帖由 brendang 於 2011-4-14 09:37 PM 發表
我隻youdo做壞事後會邊行邊fing頭,好得戚咁,唔知好嬲定好笑 :009:

我隻仔都係咁架~我覺得米米有d變態,佢好似好期待比我鬧咁,我一鬧佢,佢就跳舞,佢搗蛋果陣,我唔鬧佢,佢仲無癮過我.....
傘仔)) 2011-4-14 11:28:16 PM
:073: :073: :073: 豆腐花真醒目
小賢 2011-4-15 01:51:31 AM
我個隻做錯事,你話完佢,佢"掘"住眼咁望住你囉,
衰仔...
明月 2011-4-15 09:58:24 AM
望住豆腐花個可憐樣
想開口罵豆腐花仲乜咁曳
都罵唔落。
katy)) 2011-4-15 11:49:31 AM
第3張相,豆腐花心諗︰我下次唔敢喇  #^77^#

快速發帖