LUILUI雖然叫LUILUI, 但係...其實佢係男仔黎嫁!
兩三個月前, LUILUI大個仔, 第一次見佢"un un"
佢既第一次就係俾左我隻手 #^65^#
o個排發左幾次情, 之後都冇乜了.
直到今朝, 佢無啦啦嗅下我隻手, 跟住就"un un"我隻手喇#^23^#
yanyi:) 2011-4-15 05:12:52 PM
可能因為呠呠係女仔
所以唔多覺佢有un:059:
不過偶然會圍住我行番個圈既:044:
ccychoy 2011-4-15 05:20:02 PM
佢成日un我隻手同圍住我轉圈
heiidiii)) 2011-4-15 05:45:51 PM
我隻兔由半年前被我領養到而家 , 我都未見過佢un . #^51^#
aguiler 2011-4-15 07:43:46 PM
而家差唔多半歲大了...
但好似唔多覺佢有un un~
imkarenya 2011-4-15 10:43:06 PM
我見LUILUI第一次"un"應該係佢一歲幾:026:
aguiler 2011-4-16 12:09:16 AM
等我留意下先...

佢最近持熟賣熟...
成日飛奔入廚房之後一路fing頭一路彈彈下咁走出黎..:061:
重要坐埋我個位睇電視..搞到我要坐地下~:06
呀媽都比佢搶走埋..成日叫正賢正賢..
佢叫左我十幾2十年都重係叫緊"喂"咋~:044:
小小夕 2011-4-16 12:12:24 AM
2隻都有unun   好耐次前芝麻un花生  現在係花生un芝麻:029:
imkarenya 2011-4-16 01:22:40 AM

回復 8# 的帖子

芝麻同花生係咪都係仔仔? :027:
PILLOW.MA)) 2011-4-16 08:55:18 AM
有..會追住我隻手咬下咬下跳上離禽住我隻手UN = =
有時伸手去佢格喇底抱佢
佢就頂條JJ埋離UN我隻手 = =
imkarenya 2011-4-16 02:33:47 PM

回復 10# 的帖子

LUILUI "UN"我隻手時, 佢有時都會輕輕咬我隻手
好似用牙細細力界下我隻手咁#^66^#
yuenhan 2011-4-16 09:30:36 PM

我諗住拎佢出黎佢就開始"un"
放左佢落地佢就抱住我隻腳要我幫佢
左次隻兔仲饑不擇食對住呀爸"un"
笑死我:073:
添TIM 2011-4-18 12:32:37 PM
我隻兔兔見到咩人都UN - -"
一放佢出泥又圍住我轉,係咁UN!
佢又係男仔,我又係男仔,都唔知佢UN咩:043:

快速發帖