冬冬佢由今朝開始到以家一笠便便都無A~~~~
但係胃口好正常,仍然食好多草.
佢有無事呀~~~好擔心...
aguiler 2011-4-16 03:50:51 PM
正賢都試過4,5個中冇便便呀~~果時都擔心死我呀..
有冇見佢肚硬硬地,脹卜卜咁呀?
wanga113 2011-4-16 03:52:49 PM
會唔會係佢食左自己既便便??我家冬冬有一排都成日食自己既便便..
有野食都好咖啦..
如果再係無便便出既,不如按摩下佢肚仔會唔會好d
wongvennesa 2011-4-16 03:55:29 PM
4,5個鐘無便便,咁後來點?

我已經有按摩住肚仔,但都係無便便, 唔知點算
aguiler 2011-4-16 04:30:22 PM
我同佢按肚仔..之後隔左一個中到佢就有便便喇~~
wongvennesa 2011-4-16 04:34:56 PM
其實按肚係按向地下面定係兔兔的兩側?
aguiler 2011-4-16 05:03:14 PM
兔兔的兩側~~打圈圈...
wesky 2011-4-16 05:17:48 PM
再觀察多陣吧,食完野都要時間消化
通常腸胃有問題既明顯病徵係無胃口食野
wongvennesa 2011-4-16 06:09:41 PM
多謝大家~冬冬頭先終於都有便便啦!! :070:
成個人放心晒...
雖然唔知點解佢突然甘...
lammfy 2011-4-16 06:20:07 PM
會唔會太熱影響食慾呢?
有沒有開冷氣或用雪種幫兔兔散熱?

快速發帖