唉 睇完段片真係覺得佢地太過份
點可以就咁擺係個門口?
入去都唔敢,算咩人類。

生乳線瘤就要遺棄兔兔嫁啦咩?佢地都係有生命嫁!--
真係激到我--

片段1:

片段2:

片段3:

睇真D!佢仲係用個紙袋裝住咋!
紙袋?佢好野!�口�
仲要一D傷心既樣都無,好似遺棄等於食飯咁。

..真係,咩人黎。

Riela)) 2011-4-19 05:02:37 PM
佢地唔係唔知兔協安左CCTV下話... 都安左好耐, 柒到呢, 上晒鏡

話時話, 兔年都預左有咁多3分鐘熱度既人
有幾成人真係會當兔兔係家人一樣...#^73^#
aguiler 2011-4-19 05:47:38 PM
我都係兔協個網見到...
果隻兔兔真係好可憐呀~去到末期都唔同佢e..
後悔都黎唔切喇~
phoebe)) 2011-4-19 05:51:39 PM
d妹妹仔太過份::028: :028: :028:
Jessie)) 2011-4-20 12:28:49 AM
原帖由 phoebe 於 2011-4-19 05:51 PM 發表
d妹妹仔太過份::028: :028: :028:

妹妹仔?!?!?!?!?!呢2條友, 叫佢阿姨都叫後生左啦!!!
2個都冇腦嫁~!!冇腦唔好學人養動物啦!!
都30幾歲人啦唔係俾唔起$睇醫生下嘛!!
真係柒到冇朋友low!!!!!!!!!!!!!
sakixxshum 2011-4-24 05:16:12 PM
我睇左2次..
一個似學生妹..
,一個好似係女人黎..應該係佢呀媽//
如果真係佢呀媽....
我覺得仲恐怖..
點解可以教個女遺棄動物架..
有無搞x錯呀..:019:
兔兔有病5同佢e..仲要等到就死先5要佢..
呢2母女我真係祝佢2個早日生癌死...仲要係有病前變乞衣..
5好出街比我見到呢2個..
我真係可能會忍5住推呢2舊垃圾出馬路..:004: :005: .
我係把口毒...但都5夠呢2個垃圾毒呀..
千秋王子 2011-5-5 10:38:33 PM
原帖由 SakixxShum 於 2011-4-24 05:16 PM 發表
我睇左2次..
一個似學生妹..
,一個好似係女人黎..應該係佢呀媽//
如果真係佢呀媽....
我覺得仲恐怖..
點解可以教個女遺棄動物架..
有無搞x錯呀..:019:
兔兔有病5同佢e..仲要等到就死先5要佢..
呢2母女我真係 ...

讚#^64^#
Hellhammer 2011-7-18 12:27:16 PM
動物對佢地黎講好濕碎...

快速發帖