1. Music Wellness for Pets

http://www.eqmusic.com.sg/music/lounge%20&%20chillout.html

2. Harp for Pets

http://www.eolasia.com/album_det ... p;showAlbumID=55456

唔知點解睇唔到個post 內容, refer to:
http://hk.myblog.yahoo.com/pamela_peony/article?mid=116

yanyi:) 2011-4-19 02:27:51 PM
點解我見到副圖係隻狗黎既= =
Pamela_peony 2011-4-19 02:30:08 PM
post 唔到段文章既???
Pamela_peony 2011-4-19 02:55:15 PM
唔知點解睇唔到個post 內容, refer to:
http://hk.myblog.yahoo.com/pamela_peony/article?mid=116

berki 2011-4-19 03:26:17 PM
兔兔聽音樂真係得架
我之前俾chopin佢地聽
訓到冧到不得了呀#^64^#
傘仔)) 2011-4-19 03:34:38 PM
兔兔應該係鐘意音樂的, 我女學樂器, 又嘈又難聽, JACQUELINE都鐘意扒響阿女腳底下聽住, 好似好享受咁:031:

其實阿女初學, D聲就令我好煩厭, JAQUELINE竟然頂得順:026: :026: :026:
berki 2011-4-19 03:41:22 PM
原帖由 傘仔 於 2011-4-19 03:34 PM 發表
兔兔應該係鐘意音樂的, 我女學樂器, 又嘈又難聽, JACQUELINE都鐘意扒響阿女腳底下聽住, 好似好享受咁:031:

其實阿女初學, D聲就令我好煩厭, JAQUELINE竟然頂得順:026: :026: :026:

我試過彈琴俾佢地聽
佢地唔SHOW我喎#^56^#
你女女都係彈琴?我記得你屋企有部琴呀^V^
不過我諗你點都會鍾意聽佢彈既
因為我媽媽都話..唔理我彈到點都好鍾意聽#^64^#
katy)) 2011-4-19 04:11:21 PM
原帖由 傘仔 於 2011-4-19 03:34 PM 發表

哈哈哈,傘仔你講得好好笑 :073:

呀B細細個聽歌會跳舞,大個D就會聽住瞓覺… 但係佢唔鍾意聽音樂盒D音樂 (會好緊張)
Pamela_peony 2011-4-19 04:26:46 PM
可能o的音樂盒似機器聲,
豆豆聽到都好緊張

ernie168 2011-4-19 04:59:14 PM
我家SOSO豬鍾意聽JAZZ,每次佢都會靜落黎,跟住就乖乖攤係到訓架啦,哈哈~
可能當左係催眠曲~:057:
raywong521 2011-4-19 05:40:43 PM
我無特別比音樂兔兔聽,但我肯定兔兔唔鐘意我睇恐怖片,佢地聽見恐怖片既背景音樂,會會得好緊張
aguiler 2011-4-19 05:41:13 PM
等我又買番隻先...
佢最近好似訓得唔係咁好...
imkarenya 2011-4-19 06:50:36 PM
原帖由 raywong521 於 2011-4-19 05:40 PM 發表
我無特別比音樂兔兔聽,但我肯定兔兔唔鐘意我睇恐怖片,佢地聽見恐怖片既背景音樂,會會得好緊張

我諗我LUILUI好唔鍾意我睇笑片/搞笑節目....
我次次大笑都嚇親佢 XDDDDD
LUILUI, 對唔住呀, 我冇心嫁....
ernie168 2011-4-19 10:26:15 PM
SOSO豬唔鍾我地睇波架,一開SPEAKER,佢即刻DUMP地衝返入籠發嬲...:056:

快速發帖