可能係因為絕育後要迫佢上頭罩,同監佢食藥;
而佢右唔中意頭罩同食藥:029:
咁岩佢時常自己甩左個頭罩出黎,我要幫佢著番,之後就俾佢咕咕叫�3�。

果七日已經俾佢咕左我N咁多次∼∼汗顏。

七日後,佢個頭罩出番黎就唔俾人家抱抱了,全家摸摸佢都以為要幫佢上番個頭罩,
都會躲埋一二角∼

我已經努力用食物引誘T.T同埋好努力咁同佢傾勁多計,多多摸佢。

但係∼∼佢到今日都仲未肯俾我長摸!摸多佢五六野,佢就佢縮走左�3�∼∼

傷心ING--

怎麼辦!有咩方法可以令佢同我親近番D?以前BB好親近我的∼次次都會走黎撒嬌求摸摸..現在都沒有了啦!嗚∼∼
berki 2011-4-19 08:34:09 PM
@@ 佢縮埋一二角呵佢頭仔都會走呀?
我會係佢訓教既時候幫佢按摩架
你會FEEL到佢牙仔不停磨好舒服咁
咁佢對你地戒心都冇咁重啦
你試下咁樣得唔得?應該可以增進下感情
raywong521 2011-4-19 08:40:41 PM
比d時間啦~兔兔做完手術,佢都唔明點解要做手術?點解要痛痛?

比多d愛心兔兔,唔好咁著重自己既感受,多d從兔兔既角度去諗,過多段時間,兔兔就會唔記得,疼多d兔兔佢會感受到其它人對佢既愛
小穎 2011-4-19 09:10:26 PM
佢而家對我地全家戒心爆登(汗)''
訓緊教教 行埋去摸一下佢就會彈起身望住我(我有這麼恐怖嗎?(欲哭無淚中))

我會努力的._.!對呢/3\兔兔一定辛苦過我  我呢d小野算得上係d咩:054:
我會努力地溶化兔兔的心@@!

不停摸她行動開始~~=v=
aguiler 2011-4-19 09:23:46 PM
比多d心機同耐性~相信佢會記得desex前佢兔媽對佢好好架..
yanyi:) 2011-4-19 10:21:05 PM
呠呠佢出完街剪甲之後番到屋企都嬲左我一陣:044:
不過搵野食引誘下佢又冇事~
不過佢過多幾個月都要絕育喇..
以佢既脾氣..到時一定成日搵個背隻對住我:043:
小穎 2011-4-20 11:20:51 AM
囧 我發覺 連叫佢既名都要換。
好在以前叫開既唔係真名,
以前叫佢兔bb,我幫佢上頭罩,用黎哄佢都係叫兔bb-_-,餵草粉都係;
點知到而家佢唔中意呢個名,
而家真係要叫番佢bb。

叫bb開始會跑過黎,同埋對我撒嬌�3�。

真是的∼∼
Riela)) 2011-4-20 11:40:41 AM
比比初初做完絕育都有扭計...
不過比比係現實型...佢好快就向食物低頭#^74^#
小穎 2011-4-20 12:42:07 PM
囧 我家的寶寶是現實+聰明型。
持著受寵∼俾食物都不願低頭(餵食時低頭,餵完走人的某兔兔)。
:050:
傘仔)) 2011-4-20 01:00:14 PM
唔好咁心急, 佢傷口應該未痛完, 所以會好驚有人掂到痛處。

你想像下自己個肚開一刀, 傷口即使表面埋左口, 內裡都隱隱作痛的, 起碼一個月以上才會唔再痛。

而家兔兔只係7日ONLY......... 即使你輕輕力, 有可能拉動皮膚而扯痛到傷口.....
小穎 2011-4-20 01:03:07 PM
:056: 難怪她這麼怕啦(跪)

我已經有漫長戰鬥既決心,今日趁佢訓著左去摸左佢幾野><
佢輕輕地磨哂牙咁好似幾舒服xd

我相信第時再搵食物引誘多d,應該好快親近番我..掛:055:

快速發帖