泥緊我兩隻兔比要絕育lu
當然一隻一隻黎啦
其實我系想問一個問題
究竟個頭罩可以系邊到買到呢:017:
定睇醫生時會比埋你:017:

P.s順便問下。五知各位兔爸兔媽洗水樽會用d咩清潔呢同用咩方法呢:017:
我就會一星期清潔一次嘅:053:
ccychoy 2011-4-20 08:37:34 PM
睇醫生時會比埋你..
小小夕 2011-4-20 08:52:13 PM
我2隻兔兔都絕肯 但...係打孖 一齊去絕=33=
raywong521 2011-4-20 08:58:35 PM
個頭罩要收錢架~若果你分開去,第二次果隻可以自備頭罩,慳返d錢
小穎 2011-4-20 09:34:59 PM
睇醫生會俾埋你的,
至於洗水樽呢,我係一日洗一次;
因為換水順便洗埋。

因為一日洗日次,所以我係用清水洗;用熱水洗。(熟既水)
phoebe)) 2011-4-20 10:06:42 PM
水樽我都係一日洗一次用熱水浸後洗
wanga113 2011-4-20 10:33:44 PM
我水樽日日洗 入面既水日日換  仲係每次都係分開煲俾佢
話哂飲落肚  緊係要日日洗
sakixxshum 2011-4-20 11:13:51 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-4-20 08:37 PM 發表
睇醫生時會比埋你..

THX^^:002:
sakixxshum 2011-4-20 11:16:54 PM
原帖由 小小夕 於 2011-4-20 08:52 PM 發表
我2隻兔兔都絕肯 但...係打孖 一齊去絕=33=

我驚一齊絕的話我TAKECARE   5曬2隻..:056:
始終一隻一隻絕我可以專注D...:020:
我黎緊下個月/6月會去betty到絕:048:
sakixxshum 2011-4-20 11:17:43 PM
原帖由 raywong521 於 2011-4-20 08:58 PM 發表
個頭罩要收錢架~若果你分開去,第二次果隻可以自備頭罩,慳返d錢

都好wo...呢個提議..
:021: but我點都會逐隻黎既..
sakixxshum 2011-4-20 11:19:08 PM
原帖由 小穎 於 2011-4-20 09:34 PM 發表
睇醫生會俾埋你的,
至於洗水樽呢,我係一日洗一次;
因為換水順便洗埋。

因為一日洗日次,所以我係用清水洗;用熱水洗。(熟既水)

e..我都係咁...
不過每一星期就會大清潔一次...
雖然都有日日洗...但感覺上會更乾淨:039:  
:021: 日日要換水...新鮮d...xd
becox我2隻兔兔一知到係新水就會係咁飲xd:039:

sakixxshum 2011-4-20 11:20:18 PM
原帖由 phoebe 於 2011-4-20 10:06 PM 發表
水樽我都係一日洗一次用熱水浸後洗

原好多兔友都係咁做既..
5知會5會有兔友有另一種洗法呢..
可以睇下邊個方法好d..><
sakixxshum 2011-4-20 11:20:57 PM
原帖由 wanga113 於 2011-4-20 10:33 PM 發表
我水樽日日洗 入面既水日日換  仲係每次都係分開煲俾佢
話哂飲落肚  緊係要日日洗

咁又係呀...so一定要乾淨d至得//
hh0 2011-4-21 12:10:36 AM
都係用清水洗下, 用枝牙刷刷個樽裏便

快速發帖