題目請無視就好,本人只是亂說一通啦。
而且影那片的人其實是我媽,我偷偷放上來的XD。
她在鏡頭前會亂說一通,什麼咩高咩高的指令動作都是亂說的而已(因為我朋友家的兔子懂得聽指令(汗))。
所以她只是學人家的回來說,別理會就好啦∼∼

哈哈 好可愛><一叫她的名字就會從房間跑出來,真是可愛慘了∼
ccychoy 2011-4-22 01:32:19 PM
我果隻都系叫BB
兔兔都好聰明
識聽人講野
hh0 2011-4-22 01:54:52 PM
好可愛呢, 有野食就會跑得好快
berki 2011-4-22 07:42:39 PM
好得意呀跑得好快XD
佢俾你摸啦bor #^60^#
小穎 2011-4-22 08:41:48 PM

回復 2# 的帖子

兔兔的確好聰明-3-由其是對食那方面xd
原來你家的兔子都叫bb@@
不知怎麼的....好像好多兔子都叫bb-v-
小穎 2011-4-22 08:42:35 PM

回復 3# 的帖子

對= = 次次同佢賽跑都唔夠跑。
一見到食佢就會跑到急急腳。
小穎 2011-4-22 08:43:36 PM

回復 4# 的帖子

那是我媽啦><影的是我媽 背景音樂(?)都是我媽來的xd
而且 這是絕育前拍的了

不過兔兔現在真的給我摸摸了-3-經我多日努力xd
一摸佢仲會訓係到俾我摸><
ccychoy 2011-4-22 08:54:33 PM
原帖由 小穎 於 2011-4-22 08:41 PM 發表
兔兔的確好聰明-3-由其是對食那方面xd
原來你家的兔子都叫bb@@
不知怎麼的....好像好多兔子都叫bb-v-

系牙.兔兔都是兔媽的寶貝嗎
小穎 2011-4-22 08:58:14 PM

回復 8# 的帖子

對><
她是我最愛的寶貝
已經視她作親身骨肉一樣的看待了><
aguiler 2011-4-22 10:20:35 PM
之前傘仔都post過JACQUELINE係房叫名跳出黎ge片呀..
今次輪到小穎你家的bb,
下次等我又影下靜妍先~~:021:
靜妍都識upup:073:
yanyi:) 2011-4-23 11:56:41 AM
一叫名就出黎真係乖~_~
我屋企呠呠..有得玩就冇主人/_\
要勞煩大駕請先帶俾貢品:044:
小穎 2011-4-23 08:14:43 PM

回復 10# 的帖子

嘿嘿
我有個朋友隻兔兔好乖- -
jump高 升高 番轉頭再番番黎 公喜發財都識,,
汗顏..妒忌 咁乖都有既。

期待你post出黎=v=一定好得意xd
小穎 2011-4-23 08:15:21 PM

回復 11# 的帖子

佢都係因為野食引誘才會出來啦=3=
無野食既話無得傾xd
katy)) 2011-4-23 09:20:31 PM
哈, 我家兔兔都係叫 "b"
不過成日扮聾耳陳.. 叫佢都唔理人ge =_=
小穎 2011-4-24 10:36:12 AM

回復 14# 的帖子

嘿嘿,佢係知有野食先會跑佢黎;
平時叫佢佢都唔會應嫁,只係隻耳仔會動一下。

快速發帖