1P 幣
如題,,,
黎緊要帶兔兔去絕育lu..:026:
5知有無兔友可以話我知....:020:
由元朗去betty到可以by咩車最快時間去到betty到???
麻煩曬咁多位..>3<:002:

p.s5好答我的士..><5該曬大家...:001:

BUT仍然有點擔心...........:015:

:033: XD順便POST靚仔嘟嘟新相AND美男睡姿舊相一張...><

嘟嘟新相...出街愈來愈大膽..仲好8中意4圍望..

嘟嘟新相...出街愈來愈大膽..仲好8中意4圍望..

嘟嘟上個月既美男睡姿(BUT呢張好似比我嘈醒左.)..訓得愈來愈似人..中意隻手搭住D野訓..

嘟嘟上個月既美男睡姿(BUT呢張好似比我嘈醒左.)..訓得愈來愈似人..中意隻手搭住D野訓..

aguiler 2011-4-23 01:57:26 PM
好可愛呀~~~:021:
元朗唔係好熟路..唔係好知呀..><
不過搭地鐵去到樂富轉的士好快就到...
唔係好貴..
sakixxshum 2011-4-23 02:18:43 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-23 01:57 PM 發表
好可愛呀~~~:021:
元朗唔係好熟路..唔係好知呀..><
不過搭地鐵去到樂富轉的士好快就到...
唔係好貴..

係呀..嘟嘟愈大愈可愛...:033:
好搞笑呀佢..
琴晚發現佢又有新睡姿..:027:
第一次見..不過影5切..:047:
係好似人咁打側訓..
一隻腳同一隻手搭住隔離張床仔..
哈哈...好鬼可愛..:020:
如果BY MTR我要西鐵再轉地鐵...
其實我有上網搵過...
BUT5肯定係咪最快..
想知其他兔友會5會試過由元朗出有好介紹:020:
aguiler 2011-4-23 02:29:17 PM
絕完育重要搭咁遠車,
嘟嘟會好辛苦架..
不如去番你果頭d兔e生度絕育啦~~

正賢上次都有一個新post,
但我想影果時就比佢發現左><
佢果時成隻大字形爬左係度架..
好搞笑...
手腳都伸左去4個唔同的方向:037:
raywong521 2011-4-23 02:40:00 PM
我試過係元朗坐巴士68x去到美孚,之後轉巴士42,就可以去到,落車都唔使行一條街就到了

雖然都係要轉車,但係唔使好似mtr轉咁多,同埋無咁嘈~
hh0 2011-4-23 04:31:22 PM
元朗坐268C去到黄大仙/樂富附近落車,
可轉紅色小巴(黃大仙)或者的士去九龍城, 好快到

樓上aguiler講得岩, 去咁遠不如去屯門揾Gerry
睇症就未試過唔知, 但佢做絕育ok架, 我D囡都係佢做
起碼唔使舟車勞動

aguiler 2011-4-23 05:49:24 PM
搭巴士好易暈車浪呀..
Futagoza_Kaniza 2011-4-23 05:55:56 PM
原來搭西鐵好耐...反而巴士仲快...
上次約左人係屯門西鐵站. 點知我係荔枝角搭去. 要成個鐘..
jojo199749 2011-4-23 06:49:05 PM
元朗唔係有間珍禽咩==
小穎 2011-4-23 08:18:38 PM
好誘惑xd嘟嘟個樣
被男色引誘了><

我住粉嶺果一邊 元朗那邊不太熟耶
smallsuishan 2011-4-23 09:33:37 PM
絕育都係睇番可靠既獸醫好~~

方法1) call 貨van入
方法2) 西鐵去到南昌轉巴士
raywong521 2011-4-23 11:07:41 PM
原帖由 jojo199749 於 2011-4-23 06:49 PM 發表
元朗唔係有間珍禽咩==

元朗珍禽我巳前帶兔兔睇過,唔得囉,貓狗我就唔知,兔就一定唔好搵佢地睇~

我有養狗狗,我都唔會帶去呢間睇~
wanga113 2011-4-24 12:43:19 AM
你可以去我個blog睇,我兩篇講去dr betty到都有點搭車..有d comment都有講
sakixxshum 2011-4-24 12:45:29 AM
:029:
原帖由 aguiler 於 2011-4-23 02:29 PM 發表
絕完育重要搭咁遠車,
嘟嘟會好辛苦架..
不如去番你果頭d兔e生度絕育啦~~

正賢上次都有一個新post,
但我想影果時就比佢發現左><
佢果時成隻大字形爬左係度架..
好搞笑...
手腳都伸左去4個唔同的方向:037:

我也知到..:047:
但最近是dr.gerry.
我上次帶兔兔去bodycheck....
果到個姑娘真係勁粗魯and惡..:004:
雖然我英文5叻...
但我都想得明少少..(ofcox5係好野):005:
maybe有好多人去過佢到..
maybe我遇到果個5係日日當值啦..
dr.gerry係好..
可惜我真係不太懂得英語溝通..:029:  
so我都係直接去betty到絕好d..
始終絕育都算兔兔人生大事..:015:
我5想有任何錯失....:029:
but我真係5會再帶兔兔去果到....
but點都好..thx你既提議^^
p.s大字形咁訓...咁咪好搞笑lo...下次一定要影黎睇睇/一定好可愛架者^^
sakixxshum 2011-4-24 12:46:43 AM
原帖由 raywong521 於 2011-4-23 02:40 PM 發表
我試過係元朗坐巴士68x去到美孚,之後轉巴士42,就可以去到,落車都唔使行一條街就到了

雖然都係要轉車,但係唔使好似mtr轉咁多,同埋無咁嘈~

本身我都諗住by68x轉2a...
但睇睇有無兔加有新方法會更快..
係呢..咁你搭左幾耐時間...??
係啦..mtr真係好嘈...0口0

快速發帖