總算..
總算哄定我全家 用著堅定的意志.
在明天要去跟兔兔作個詳細的身體檢查了><

太好了∼
唔知身體檢查會做D咩?
會驗血的嗎?未做過我驚到時會好驚驚(汗)。
aguiler 2011-4-23 08:59:03 PM
冇驗血架..
會睇眼睛,皮膚,手腳,腸胃,牙仔,耳仔,鼻仔同埋有冇虱~~
唔知有冇講漏..
thebabygurl 2011-4-23 09:13:30 PM
我第一次body check既時候, 去左大圍個間, 要驗血, 照x-ray, 用左我$29XX, 我之後冇再去個間, 去九龍城個間
aguiler 2011-4-23 09:22:27 PM
驗血, 照x-ray果D係貴D架..
普通BODY CHECK $2XX架咋~~
小穎 2011-4-23 10:06:48 PM
哦哦  二千幾耶= =
果然驗得好深入 (汗)。
我驚驗血佢會驚驚/3\

好在沒有@@ 明天放心去了 順道睇番個絕育傷口合得好唔好

快速發帖

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 登記成為會員

小穎

用戶組: 初中級會員

廣告查詢|聯繫我們|Archiver|手機版|PetKD 寵物網

GMT+8, 2024-5-17 07:27 PM