訓到豬咁~

中間分界

洋充頭

齊陰

斜陰

ccychoy 2011-4-25 08:46:00 PM
個斜陰好勁
平日可以找佢d陰尼練剪頭髮
小鈴)) 2011-4-25 09:09:01 PM
好型呀個髮型#^51^#
yanyi:) 2011-4-25 09:12:13 PM
第一次見兔兔可以有咁多髮型= =
好強!
rbtdoria 2011-4-25 09:43:24 PM
haaa百變髮型喎~!
phoebe)) 2011-4-25 10:38:22 PM
好型仔:039: :039: :039:
Miyako)) 2011-4-25 11:16:10 PM
哈哈~其實D PHOTO係6個月前影~第一張除外~
aguiler 2011-4-25 11:28:03 PM
好可愛哇~
我之前都成日咁玩~~keke
而家佢唔肯比我咁玩了..:022:
m1k1 2011-4-25 11:46:08 PM
我都試過甘樣玩樂樂 haa#^64^#
小賢 2011-4-26 12:06:58 AM
我兔兔短毛,玩唔到...:022:
imkarenya 2011-4-26 02:37:58 AM
宜家天氣熱, LUILUI d毛冇咁多冇咁爆, 冇得玩了~
小穎 2011-4-27 11:35:42 AM
哈哈 好勁,
轉咩髮型都得:073:

我隻兔兔,毛太短都換唔到髮型,
係佢唯一一次換毛期,搞到個額頭變v字額。

快速發帖