今日睇返栗子以前o的相~
唔經唔覺~栗子真係大個女了~~媽媽我很感動呢~
到5月1日就一歲了~到我家起計(回到家時已有兩個月):070:

同大家分享我地一年既生活回憶~
栗子同大家見面~

栗子剛回家~

第一次梳毛~梳干樣

要絕育了~T..T

開始無咁BB了~

為食兔~

今天的栗了~熟女Feel~

這一年裡跟栗子真的經歷很多~:038:
看著她由BB長大至今,
5月1日買咩生日禮物好呢?

剛剛回到家!

剛剛回到家!

第一次梳毛~~梳干樣

第一次梳毛~~梳干樣

要絕育了~~T..T

要絕育了~~T..T

開始無咁BB了~

開始無咁BB了~

為食兔~~

為食兔~~

今天的我~~

今天的我~~

imkarenya 2011-4-26 02:36:01 AM
靚女個頭係咪栗子媽set嫁? :057:
aguiler 2011-4-26 10:23:17 AM
栗子1歲生日快樂~~(講定keke)
買間屋仔/換個大d的籠~:021:
lammfy 2011-4-26 10:51:15 AM
祝生日快樂!身體健康!
波丸媽 2011-4-26 11:05:30 AM
栗子1歲生日快樂~~

我2隻女女今年都4歲啦, 我地都準備送間大屋比佢地做禮物~~~
brendang 2011-4-26 11:53:31 AM
Happy Birthday:012:
ccychoy 2011-4-26 01:48:08 PM
生日快樂~~~~~!
katy)) 2011-4-26 02:03:55 PM
栗子生日快樂! :002:
不如整"兔兔沙律"比佢~

上年送了個新廁所比佢,今年睇怕都係送同一份禮物,因為佢鍾意咬廁所 =________=
yanyi:) 2011-4-26 05:19:46 PM
好可愛丫~
大個左真係lady左!
生日快樂!
phoebe)) 2011-4-26 09:01:11 PM
happy birthday:039: :039: :039:
so cute:023: :023: :023:
栗子)) 2011-4-26 10:05:47 PM
我家栗子5月就3歲^^
呢度有栗子妹妹同栗子姐姐:021:
小賢 2011-4-27 12:24:24 AM
睇住D相看著牠成長,就會想到自己的兔兔,
真的願所有兔兔都健康快樂地成長下去....
小穎 2011-4-27 11:24:44 AM
我家的兔兔五月8號正是我買她回來的日子><
其實現在已經是一歲了;
只是想那天再好好慶祝她生日(呵呵)。

好可愛啊,話說毛色一直變(天氣問題(汗))。

最後那三張都好熟女><

快速發帖