見天氣熱放左幾日兔
點知個隻破壞王去左捉電線第一時間拉開下
摸一摸電線我就觸電.:043:
好彩小白無事...:041:
兔仔唔怕電!? :042:
小穎 2011-4-26 10:18:14 PM
我隻兔仔都係好百厭- -
一出黎就咬電線。

跟住後來我老豆就同d電線上個膠套 跟住就開始唔驚佢咬啦。

兔仔都會觸電的啦><><
囧  有次有個人上黎睇電腦(電腦壞左) 跟住睇到後面d電線同我地講
可能我地會玩玩下電腦觸電lo..
汗顏
yanyi:) 2011-4-26 10:34:34 PM
要小心d丫..
電親主人or兔兔都唔好..
好彩呠呠一向唔鍾意電線只係鍾意牛仔褲同鞋= =
FAFA)) 2011-4-26 11:32:08 PM
我知會觸電
但唔知點解明明都電到佢唔驚= =:044:
好彩電流好少...
無咩事
rbtdoria 2011-4-27 03:21:50 AM
zucca都咬爛左我roomate條tv線呀!
之後兔爸幫手fix番果時都電親痛左成日呀!!!
好彩zucca冇事咋!!!!
真係要好好keep晒d電線away呀
raywong521 2011-4-27 01:22:21 PM
電線要處理好喔~兔仔一樣會電親,

無電親係好采,電親就好麻煩
imkarenya 2011-4-27 02:45:08 PM
我朋友的兔仔咬電線咬到屋企跳FUSE!
好彩兔仔冇電瓜...
唔明點解佢可以冇事 (我當然唔係想佢有事... 只係唔明 = =)
aguiler 2011-4-27 05:47:20 PM
你地D兔兔係咪咩電線都咬架??
因為我家靜妍要搵到岩口型先咬~
屋企果D佢全部都冇咬過,
但佢就咬斷左我同學果條耳筒線-3-
賠左我150@@
FAFA)) 2011-4-27 10:33:28 PM
我發現佢地鐘意咬D 新電線
同唔難咬個D 佢唔會咬架
上次咬左之後咬左之後換左個新拖版
唔夠3日又咬爆左...
個條線係一個好窄的隙到....
肥少少都入唔到:043:
但係同一粗的電線
一個拖版好舊放左係地下
佢地行過理都唔理....:073:
hellobb 2011-4-28 12:05:18 AM
我屋企2隻兔地都係free run 既..
有一隻無咩野..淨係lee埋o係房訓覺
但有一隻係超級破壞王黎
佢係真係咩都會咬....真係睇少一眼都唔得!
之前我男朋友聖誕送左個headphone比我,我淨係拎左出黎,都未用過,
唔洗一星期佢就咬斷左我條線...最後要叫我爸爸幫我駁返…
FAFA)) 2011-4-28 09:49:34 AM
我個2隻都係....係龍....訓
出到去....訓
要趕去佢地先行下...:074:
傘仔)) 2011-5-14 11:14:33 PM
Jacqueline沒有牙,所以沒有咬電線。
ching` 2011-5-15 04:39:31 PM
@v@ 好彩我芝麻係乖豬泥ga姐~
我養左佢10個月~
佢咩都冇咬爛過 佢咩都唔咬的~電線ar 紙ar 布ar 鞋ar 佢全部冇興趣
除左咬我...#^37^#
絕育後~連我都冇興趣咬了 xd
POPO)) 2011-6-19 03:34:58 PM
我隻兔兔都係搵岩口形既電線先咬...

有時真係好無奈咖~__~
Hellhammer 2011-7-18 12:24:33 PM
邪惡生物:042:

快速發帖