好可疑!!!

m1k1 發表於 2011-04-27 14:45|只看該作者|倒序瀏覽|打印
http://www.uwants.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost
我系其他地方都見過有人類似甘講,應該系同1個人
專為兔仔生活的後花園??場主非常有愛心,喜歡飼養小動物???
連兔仔唔用得網底既籠都唔知仲話專為兔仔生活??
你地留意4#果個留言, 尾果張相隔兜入面應該全部都系糧, 得小小草, 水都冇
20幾30度要D兔仔住系D甘既地方, 唔曬死都熱死啦
真系好可疑!!

PILLOW.MA)) 2011-4-27 02:52:35 PM
佢個底D窿好大, 一定好唔舒服!!!
隻兔兔寧願企係個兜入面囉 -0-

其實佢果度係咩離架?
個地方似比人參觀果D公園
m1k1 2011-4-27 02:53:35 PM
佢話系''專為兔仔生活的後花園''..
m1k1 2011-4-27 02:56:56 PM

等我轉貼過泥

長期收留兔仔豪華後花園
[按此打開] [隱藏]
我們有一個專為兔仔生活的後花園,現在只有收留幾隻兔,我們都是長期收留飼養,因為場主非常有愛心,喜歡飼養小動物
如果有不養請通知,[email protected]

http://www.uwants.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost
m1k1 2011-4-27 02:57:46 PM
我唔知佢系出自好心定點.. 但我真系覺得有D唔妥
ccychoy 2011-4-27 03:03:23 PM
好似d賣兔場甘...
m1k1 2011-4-27 03:06:24 PM
我就系驚系賣兔場, 唉!
katy)) 2011-4-27 03:23:08 PM
好怪lo… 元朗呢d地方有好多狗,又用咁大個網底放兔。

佢講到咁鍾意d兔仔,點解唔諗下幫兔協d兔仔呢?(好主觀ge意見)

佢話收養d兔仔,背後做咩都冇人知 :013:
紫雪女 2011-4-27 03:52:26 PM
就係囉..用網底..
仲要隻兔仔其實係日曨雨淋..
果度大雨根本都會撇雨啦..
我試過問更詳細的地址..佢都只係答我元朗..
momo兔 2011-4-27 03:53:13 PM
佢會唔會收埋d棄兔要黎生bb再賣出去呢???:013:
小小夕 2011-4-27 03:56:23 PM
佢之前係mini house出過post 我印象~

個陣我馬上仲上yahoo查佢e貓  佢仲係好多地方出過依d post

個陣我都覺勁 勁 勁 勁 有可疑!!!!!!

仲有識養兔都唔用甘大個網底喇   想cake死兔兔咩 
小小夕 2011-4-27 03:58:10 PM
我跟佢e貓 查到 
http://www.happyland.hk/

網頁右手邊仲有佢個e貓 一定係依個喇掛
紫雪女 2011-4-27 03:58:12 PM
原帖由 momo兔 於 2011-4-27 03:53 PM 發表
佢會唔會收埋d棄兔要黎生bb再賣出去呢???:013:

最擔心呢樣呀:054:
同埋我懷疑佢根本唔會帶隻隻兔去絕育囉
兔兔在甘的環境下生存真的好可憐
紫雪女 2011-4-27 04:12:36 PM
m1k1 2011-4-27 04:13:09 PM
小小夕你好西利啊真系! 甘都查到!

快速發帖