好可疑!!!

m1k1 發表於 2011-04-27 14:45|只看該作者|倒序瀏覽|打印
http://www.uwants.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost
我系其他地方都見過有人類似甘講,應該系同1個人
專為兔仔生活的後花園??場主非常有愛心,喜歡飼養小動物???
連兔仔唔用得網底既籠都唔知仲話專為兔仔生活??
你地留意4#果個留言, 尾果張相隔兜入面應該全部都系糧, 得小小草, 水都冇
20幾30度要D兔仔住系D甘既地方, 唔曬死都熱死啦
真系好可疑!!

ccychoy 2011-4-27 05:05:44 PM
原帖由 katy 於 2011-4-27 05:00 PM 發表

睇到火都黎... 當D動物係物品咁租 :052::052::052:
租兔地去大型活動隨時會嚇死兔...

佢個FORUM仲放左條片, 話"商場有兔仔影相好好玩呀!"...陰公!
以愛心為名,賺錢為實... 奸商 =_=

讚..........
小小夕 2011-4-27 05:13:28 PM
香港仔舊大街118號兆群16號舖   地址0.0
aguiler 2011-4-27 05:25:18 PM
原帖由 小小夕 於 2011-4-27 03:56 PM 發表
佢之前係mini house出過post 我印象~

個陣我馬上仲上yahoo查佢e貓  佢仲係好多地方出過依d post

個陣我都覺勁 勁 勁 勁 有可疑!!!!!!

仲有識養兔都唔用甘大個網底 ...

係呀~~我都記得!!!佢果時都係呢度POST過...不過冇人理就可以沉左了..
個樣似係動物園,好似咩大堂荔枝園果類呢~
之前我去過一個BBQ場,入便都有兔兔,但全部都好可憐,養兔養到好似養雞咁....
小小夕 2011-4-27 05:32:19 PM
/.\  兔兔唔係生命咩    人地外國流浪狗都冇隻   ...   又唔賣得狗又唔賣得貓..
唔係有得賣  跟本唔會有依個情況      d人生完兔仔 又唔要  又找去賣
raywong521 2011-4-27 06:19:19 PM
好明顯整到d籠咁樣,係等兔兔死左就算啦.....咁樣整只係方便d屎屎尿尿直接落地,方便清楚而巳

草都唔多條,就算有都跌左啦~呢d無良商人,緊係想用最少既成本,連動物都唔使買,然後再用黎賺錢,賤格:069:
phoebe)) 2011-4-27 09:39:22 PM
如是太過份:028: :028:
yanyi:) 2011-4-27 10:45:20 PM
如果做動物園,外觀都真唔錯.
但係一講係兔兔住既地方.真係超唔得!
m1k1 2011-4-28 04:13:41 PM
個人post左新相,有初出生既兔BB囉:004:
小小夕 2011-4-28 04:25:32 PM
BB兔 !! 有冇網!!!!
m1k1 2011-4-28 04:33:10 PM
aguiler 2011-4-28 04:35:25 PM
有冇佢條link呀??!@@
m1k1 2011-4-28 04:37:28 PM

快速發帖