岩岩俾兩隻野出黎一齊食菜菜..
點知泡泡就係咁食..食埋7仔個份..
而7仔因為對菜菜好感唔大..所以自己走左去

咁樣永遠都唔可以一齊玩啦!我有將泡泡用過既野俾7仔用..
等佢地聞下大家既味...
但係都仲係唔得..點算好?
ccychoy 2011-4-27 03:31:57 PM
佢地系5理大家定點?
ccychoy 2011-4-27 03:33:46 PM
紫雪女 2011-4-27 03:46:48 PM
你唔係話7仔係岩岩買返泥..仲係幼兔啊..
甘快比菜菜佢食?
小小夕 2011-4-27 03:52:20 PM
7仔幾多個月丫 @@

相處依d急唔黎 >”< 加油 ∼∼∼∼
inkalaam 2011-4-27 04:04:44 PM
7仔想行去泡泡度嫁..不過我太驚泡泡又會咬佢..
泡泡食完菜就開始癲...想走去7仔度..

p.s. 終於都book到dr.betty幫7仔做body check, 希望佢健健康康!!
紫雪女 2011-4-27 04:13:32 PM
樓主努力:054:
七仔上次流血而家傷口點?
inkalaam 2011-4-27 04:25:06 PM
結左焦,好番好多
我就係唔識點幫佢整個傷口..所以去睇醫生幫佢搞搞
小穎 2011-4-27 04:30:25 PM
記住出街時要準備冰樽既物體(最好四個);
因為係個袋到好熱好焗嫁@@。

結左焦都好番d,不過佢地無大打出手都算好;
俾些少時間佢地啦,有d野急唔到既。
inkalaam 2011-4-27 04:36:20 PM

回復 9# 的帖子

係咪要再放條毛巾係上面等佢訓上去?
同埋7仔係長毛, 幾時先可以帶佢剪毛嫁?
小穎 2011-4-27 04:40:22 PM

回復 10# 的帖子

不是啦
這樣只會熱上加熱,
一般係係好冷好冷既天氣先會咁做。

最方便既方法就係,用一個你唔要既膠樽;注滿水,再擺落冰格雪到結冰。
之後用布巾包住佢,再擺係個袋入面既任何一個位置(最好擺四個,上個星期日我只係擺左兩個,結果出街兔兔都差d中暑。)。

之後當佢覺得好熱既時候,係會自己爬上去訓。(上次太熱兔兔就自己爬左上去個冰樽到)。

剪毛你而家去兔協book定都得,因為我兩個星期前去預約,都要約到6月-_-。
到時應該岩岩好嫁啦,你可以搵佢地修毛,剪甲,梳毛。

inkalaam 2011-4-27 05:10:38 PM
岩岩BOOK晒同佢地去扮令令lu~
遲d要book埋幫泡泡絕育至得!!
aguiler 2011-4-27 05:18:46 PM
希望7仔可以快D好番啦~~:021:
smallsuishan 2011-4-27 06:25:49 PM
冇記錯 你隻兔兔好似之前先俾另一隻兔兔咬到流晒血
你咁快就將佢地放埋一齊!~

bonding呢家野急唔黎
你愈急 反效果愈大
我諗你真係俾兔兔慢慢熟悉你屋企先再諗BONDING啦
Futagoza_Kaniza 2011-4-27 06:30:02 PM
而且未絕育, 唔好放埋一齊.

快速發帖