買左隻兔仔反黎一個月左右~佢好乖~比人抱比人摸又唔咬人...:070:
只係唔識去廁所:050:
仲未有名~因為仲諗緊~
寵物店話佢應該係女仔~但因為而家仲細,所以唔敢好肯定答我~
我諗住叫佢choco,你地話好嗎?

'

aguiler 2011-4-29 02:46:11 PM
係邊間買呀??
好似見過佢..@@
而家幾大個呀??~^^~
ccychoy 2011-4-29 02:48:10 PM
女女?佢幾月大?
養肥d佢.等佢快面面圖d:037:
hkrchei2 2011-4-29 02:49:58 PM
兔兔好可愛~! :073:

溫馨提示:
如果兔兔細過6個月, 唔好比菜菜佢食住先啦~~
大d先啦~~
ying8013 2011-4-29 02:50:49 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-29 02:46 PM 發表
係邊間買呀??
好似見過佢..@@
而家幾大個呀??~^^~

係TUEN MUN 8號兔買~^^
買果陣佢話2個月~
而家應該有3個月了~^^
ying8013 2011-4-29 02:51:19 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-4-29 02:48 PM 發表
女女?佢幾月大?
養肥d佢.等佢快面面圖d:037:

3個月左右~^^
ccychoy 2011-4-29 02:52:07 PM
原帖由 ying8013 於 2011-4-29 02:50 PM 發表

買果陣佢話2個月~

3個月5好甘快餵菜住
6個月先la
爬多d文
ying8013 2011-4-29 02:52:43 PM
原帖由 hkrchei2 於 2011-4-29 02:49 PM 發表
兔兔好可愛~! :073:

溫馨提示:
如果兔兔細過6個月, 唔好比菜菜佢食住先啦~~
大d先啦~~

係??我唔知tim...:046:
不過佢好中意食菜菜XD
甘而家唔比菜菜佢食住了~
多謝提醒!!^^
ying8013 2011-4-29 02:53:45 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-4-29 02:52 PM 發表

3個月5好甘快餵菜住
6個月先la
爬多d文

OKOK THX~^^
比左幾日佢食TIM...:046:
aguiler 2011-4-29 02:56:15 PM
原帖由 ying8013 於 2011-4-29 02:50 PM 發表

買果陣佢話2個月~

太細個了~~靜妍都係到左5個幾6個月先開始喂菜菜~~
樓主係個門口位加番條毛巾仔呀..
唔係兔兔跳出跳入好易整親腳仔的><
樓主睇多D寶典呀~會對你好有用的~^^~
小小夕 2011-4-29 02:56:40 PM
去左body ck 未丫 @@

咁好比人抱比人摸 :033:   我屋企2隻兔兔有佢1半就好囉 呵呵呵
ying8013 2011-4-29 03:01:06 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-29 02:56 PM 發表

太細個了~~靜妍都係到左5個幾6個月先開始喂菜菜~~
樓主係個門口位加番條毛巾仔呀..
唔係兔兔跳出跳入好易整親腳仔的><
樓主睇多D寶典呀~會對你好有用的~^^~

明白晒~^^THX~
第一次養唔係好識~:054:
要睇多D寶典
ying8013 2011-4-29 03:02:22 PM
原帖由 小小夕 於 2011-4-29 02:56 PM 發表
去左body ck 未丫 @@

咁好比人抱比人摸 :033:   我屋企2隻兔兔有佢1半就好囉 呵呵呵

佢好中意比人摸個頭~XD
body check係咪一定需要ga@@
我住天水圍~邊間好D@@"
aguiler 2011-4-29 03:09:36 PM
KEKE我好多野都係睇寶典學番黎~^^~
aguiler 2011-4-29 03:11:19 PM
原帖由 ying8013 於 2011-4-29 03:02 PM 發表

佢好中意比人摸個頭~XD
body check係咪一定需要ga@@
我住天水圍~邊間好D@@"

新買番黎的兔兔一定要做BODY CHECK架..
因為買番黎的兔兔可能會有好多病痛係我地肉眼睇唔到的..
所以CHECK左好D..

快速發帖