今日BOOK左同正楠睇E生~
去到有個肥肥地的女E生~唔知邊個黎@@
佢話正楠生癬呀!!!
睇左一眼就立即放番佢入袋,
好似怕傳染比佢咁=3=
同埋佢話正楠係女仔~~
全程睇E生都係得果1個字(都唔知有冇-3-)
都係DR.MA好D..
之前靜妍睇DR.MA,
DR.MA捉住我講左好耐野..
呢個女E生好似好趕時間咁-3-
之後埋單$840~~
兔爸重要日日同正楠荼藥水同食藥~~
辛苦兔爸LU..
小小夕 2011-4-29 03:00:01 PM
生咩癬丫?? 有冇話點解會生 ???

點解睇開dr.ma 唔睇返dr.ma既  
(我都係睇dr.ma XDD)
aguiler 2011-4-29 03:04:50 PM
我打電話果時話想BOOK睇E生,
佢冇問我睇開邊個就同我BOOK左,
果時我唸佢都係BOOK番DR.MA,
但去到又唔係~~都唔知果個係咩E生黎~
唔知係DR.BETTY定係DR.YAN~~
aguiler 2011-4-29 03:08:46 PM
佢一直係度講,我同兔爸都冇機會插咀,
我地又唔想好冇禮貌咁..
佢淨係話可能我地養得唔好所以會生癬,
重話叫我地開多D冷氣~
我唸個病因係少開冷氣,正楠熱呱~
同埋佢話好多寵物店買番黎都會咁..
確實原因都唔清楚~:059:
小小夕 2011-4-29 03:20:01 PM
生癬  係米會不停R ??  會唔會甩毛 ?
我都怕我2個小朋友會有E D皮膚病 
因為我都未開冷氣到E加.. 有放永種佢地都唔多掂:027:

我自己BOOK 我會講到明   
XX 號   DR.MA 仲有冇位  @@

下次記得咁做了 :031:
aguiler 2011-4-29 03:46:34 PM
會呀..
我地就係見到佢有兩個位甩左毛同埋有少少皮就即刻BOOK E生,
我地又未經歷過兔兔換毛,
所以即刻上網CHECK,
係呢度睇到換毛唔係咁樣,同埋一定唔會有皮,
所以就即刻打電話去BOOK時間了~
姑娘話生癬就好似我地的香港腳咁-3-
PILLOW.MA)) 2011-4-29 04:02:18 PM
生癬既話兔兔會成R日果個位
FING頭 (因為痕)
同埋果個位會甩毛同有皮屑

跟醫生講茶藥水
大概個半月就會出返毛毛架喇

不過唔知你靜妍會唔會同過佢玩
野到D癬呢?

咁你正楠係女仔既話係咪又要改名? 囧
小小夕 2011-4-29 05:22:50 PM
換毛都會有皮嫁..   我隻芝麻就係換毛跟住有皮  好似D人頭皮咁 一D一D   仲要禿頭=.=   跟住去睇醫生
跟住DR.MA同我講   有D兔兔換毛都會有皮 ...   加上可能個陣冬天會乾  所以會咁
跟住佢比一張好多好多皮既相我睇   話依D先係皮膚病   
跟住佢拎左芝麻少少毛去顯微鏡望下    咩問題都冇 XDD

咁生癬   大多係咩關係會有=3= 會唔會斷尾丫
aguiler 2011-4-29 05:59:02 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-4-29 04:02 PM 發表
生癬既話兔兔會成R日果個位
FING頭 (因為痕)
同埋果個位會甩毛同有皮屑

跟醫生講茶藥水
大概個半月就會出返毛毛架喇

不過唔知你靜妍會唔會同過佢玩
野到D癬呢?

咁你正楠係女仔既話係咪又要改名? 囧

靜妍冇咩同正楠接觸~
我岩岩番到家都第一時間洗手,
費時摸靜妍果時惹到比佢...

正楠要荼藥水,E生都話如果生番毛毛就唔洗再番去LU~

囧正楠真係要改名了~
不過好在都有唔少女仔用個楠字~
所以都係改番做靜楠KEKE
aguiler 2011-4-29 06:00:58 PM
原帖由 小小夕 於 2011-4-29 05:22 PM 發表
換毛都會有皮嫁..   我隻芝麻就係換毛跟住有皮  好似D人頭皮咁 一D一D   仲要禿頭=.=   跟住去睇醫生
跟住DR.MA同我講   有D兔兔換毛都會有皮 ...   加上可能個陣冬天會乾  所以會咁
跟住佢比一張好多好多皮既相我 ...

佢講到好似好難斷尾咁..
佢問我地香港腳會唔會好番?!
我地話難好..
之後佢話唔洗太擔心,開藥比兔兔荼,食藥,生番D毛就冇事~
我唸會斷尾呱~
小小夕 2011-4-29 06:29:14 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-29 06:00 PM 發表

佢講到好似好難斷尾咁..
佢問我地香港腳會唔會好番?!
我地話難好..
之後佢話唔洗太擔心,開藥比兔兔荼,食藥,生番D毛就冇事~
我唸會斷尾呱~

會唔會熱 所以牛出黎丫個病 0.0
phoebe)) 2011-4-29 06:45:25 PM

回復 3# 的帖子

正楠快些好番,你下次book e生都係講埋e生名
aguiler 2011-4-29 06:54:11 PM
原帖由 小小夕 於 2011-4-29 06:29 PM 發表

會唔會熱 所以牛出黎丫個病 0.0

兔爸囉..死懶鬼~
冷氣壞左又唔搵人整,話熱D先搵人整..
自己捱到熱,正楠都捱唔到啦~~
今日迫佢去左搵人整冷氣了!!
aguiler 2011-4-29 06:56:26 PM
原帖由 phoebe 於 2011-4-29 06:45 PM 發表
正楠快些好番,你下次book e生都係講埋e生名

我以為佢會照番之前睇開果個E生去BOOK,
原來係要講明的邊個E生的><
之前我果DR.HUGE唔洗講明架~(全間E院得佢一個E生睇兔仔)
phoebe)) 2011-4-29 07:18:25 PM
我還想問,你地有沒有留意,我發現我隻兔,晚上模佢,發現肚有硬塊,但第二朝,再模佢沒有,是否正常,妹妹好擔心:024: :024:

快速發帖