完成~

Miyako)) 發表於 2011-05-02 16:30|只看該作者|倒序瀏覽|打印
上次買左LE個,,點知一放低就流水,,後尾試過FULL左就唔流,,可惜再買新LU~
郵寄~

天兒b 2011-5-2 04:45:42 PM
HALO,我個水樽琴日'難'左牙 >< 因為我家人放左D熱水落去 :056: 變左形, 可唔可以比我牙 >< THX:001:
Miyako)) 2011-5-2 04:48:10 PM
原帖由 天兒b 於 2011-5-2 04:45 PM 發表
HALO,我個水樽琴日'難'左牙 >< 因為我家人放左D熱水落去 :056: 變左形, 可唔可以比我牙 >< THX:001:

OK AR~你PM地址比我~聽朝寄比你~
天兒b 2011-5-2 04:51:44 PM
原帖由 Miyako 於 2011-5-2 04:48 PM 發表

OK AR~你PM地址比我~聽朝寄比你~

唔該哂你牙 ,,點樣PM架 /?THX:002:
Miyako)) 2011-5-2 04:52:14 PM
原帖由 天兒b 於 2011-5-2 04:51 PM 發表

唔該哂你牙 ,,點樣PM架 /?THX:002:

發短消息IS OK ^^
aguiler 2011-5-2 08:43:48 PM
係咪有隻烏龜係上面浮下浮下架??
Miyako)) 2011-5-2 09:15:27 PM
原帖由 aguiler 於 2011-5-2 08:43 PM 發表
係咪有隻烏龜係上面浮下浮下架??

Yes ar 無錯呀 就係個隻
aguiler 2011-5-2 09:24:11 PM
重會有燈架嘛~
唔好用架?!
因為之前見到有兔友post過喔~~
我都覺得好令,係唔知好唔好用..
Miyako)) 2011-5-2 10:32:03 PM
原帖由 aguiler 於 2011-5-2 09:24 PM 發表
重會有燈架嘛~
唔好用架?!
因為之前見到有兔友post過喔~~
我都覺得好令,係唔知好唔好用..

無燈嫁 我一擺低見流水就唔用喇
aguiler 2011-5-2 11:03:32 PM
我見佢有隻龜仔好似好得意~
Miyako)) 2011-5-2 11:28:35 PM
原帖由 aguiler 於 2011-5-2 11:03 PM 發表
我見佢有隻龜仔好似好得意~

後尾有個兔友話滿水就唔流 不過都係決定買返之前個個

快速發帖