可能 真係呢水 momi 1cut  唔好

我都投左降

不過 我都會比1cut 公主食  食得幾多得幾多

公主食得有D怪  一係食粗過條滕條 一係食幼過支牙籤 中間D size 唔食

之前幫靜研媽買的草 就食光 果然你隔離飯香D:077:

提外話:

尋晚跟公主搏鬥左5次  同佢剪毛  我想剪剩1寸  唔知得唔得呢?
PILLOW.MA)) 2011-5-4 03:10:06 PM
PILLOW都係=___="
不過係食粗過條滕條同葉同花
中間SIZE果D唔食
同埋D草"皮"空心果D一定唔食
而家D草擺到咁上下我就倒左佢>__<

佢肯唔郁比你剪咪得囉
我果隻佢係咁郁
剪到一忽忽
最後都係搵人剪= ="

berki 2011-5-4 03:20:10 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-5-4 03:10 PM 發表
PILLOW都係=___="
不過係食粗過條滕條同葉同花
中間SIZE果D唔食
同埋D草"皮"空心果D一定唔食
而家D草擺到咁上下我就倒左佢>__<

佢肯唔郁比你剪咪得囉
我果隻佢係咁郁
剪到一忽忽
最後都係搵人剪= ="

好在我7隻個個口味唔同
可以幫我清哂
唔係實破產

我幫波波剪,佢又好乖俾我舞(電剪)
剪完佢又喊又震-_-
氹左半個鐘先冇事
winter)) 2011-5-4 03:36:27 PM
哈哈  我果隻剪完都震啊!!!

公主唔係唔郁啊!!  我都俾佢抓到損

唔放心 係出面剪嘛~~ 自己剪   剪得好唔好睇 都係自己  起碼 唔好睇  唔使受氣

PILLOW媽  公主同PILLOW一樣  都係食成咁

PILLOW.MA)) 2011-5-4 03:55:00 PM
berki有7隻?! @0@
7隻FRD唔FRD? @@

winter, 我剪得核突我會受氣 /_\
我會比兔爸鬧做咩唔比人剪
果次佢又要唔幫我手得我一個禁住PILLOW
鬧完我之後佢又走去幫PILLOW剪
我特登唔幫佢睇佢衰
點知佢仲剪得樣衰過我=_=
但而家佢收埋左個剷話唔再比我剪
激死我
berki 2011-5-4 04:02:09 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-5-4 03:55 PM 發表
berki有7隻?! @0@
7隻FRD唔FRD? @@

winter, 我剪得核突我會受氣 /_\
我會比兔爸鬧做咩唔比人剪
果次佢又要唔幫我手得我一個禁住PILLOW
鬧完我之後佢又走去幫PILLOW剪
我特登唔幫佢睇佢衰
點知佢仲剪得樣衰過 ...

係呀
之前分開男女養
點知有1日波波仔跳出左黎-,-
搞掂左咪有5個B
不過波波曳完之後冇幾耐就帶左佢絕育lu
你search返我個post都睇到架啦
而家BB 2個幾月仲飲緊奶
7個感情好好呀
不過戒左奶又要分開仔同女/.\
PILLOW.MA)) 2011-5-4 04:07:17 PM
3代同堂喎!!!!
好幸福呀#^72^#
有冇而家大少少既相睇?

berki 2011-5-4 04:37:11 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-5-4 04:07 PM 發表
3代同堂喎!!!!
好幸福呀#^72^#
有冇而家大少少既相睇?

日日望住佢地大
真係好開心呀
我up左少少上yahoo blog
你得閒可以留意下
因為我仲未執好d相/.\
好多張有排我揀
PILLOW.MA)) 2011-5-4 04:41:32 PM
咁多隻兔仔成家人真係好開心#^13^#

咁而家D小朋友遲D一定要分開養同絕育
唔可以比佢地UN到
如果唔係會亂淪@@
會唔會生到畸胎?
(^個問題好奇怪^)
Miyako)) 2011-5-4 04:54:21 PM
我都訂左新草,,今晚到~:057:
berki 2011-5-4 05:03:08 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-5-4 04:41 PM 發表
咁多隻兔仔成家人真係好開心#^13^#

咁而家D小朋友遲D一定要分開養同絕育
唔可以比佢地UN到
如果唔係會亂淪@@
會唔會生到畸胎?
(^個問題好奇怪^)

呢層我都唔清楚@@
不過我一定會分籠等絕育呀

我諗兔仔呢D繁殖率咁高既動物
亂淪可能好正常... orz
anyways,作為婆婆我係唔會俾你地咁做架!!!
小小夕 2011-5-4 05:06:31 PM
>"< 養甘多兔仔 要超多心機  ~~ 遲下1兔1籠  米成屋都兔籠囉 O_O
berki 2011-5-4 05:15:35 PM
原帖由 小小夕 於 2011-5-4 05:06 PM 發表
>"< 養甘多兔仔 要超多心機  ~~ 遲下1兔1籠  米成屋都兔籠囉 O_O

絕左育可以一齊玩嘛
桃桃今個月要絕育
絕完可以同波波係我間房訓
BB有4個女1個仔
個仔要自己1個籠
女唔打交都可以係我間房訓=3=
打交要入籠\ _ /
hgod 2011-5-4 05:21:09 PM
嘩, 7隻咁多, 厲害, 真係少啲心機同時間都唔得 :010:
小穎 2011-5-4 07:06:24 PM
哈哈,我家的兔兔都是咁,
一係中意食勁粗既,一係中意食葉同花。
偏食嚴重@@

惟一唔偏食果次,係絕育既兩日後;因為佢之前食極都係草粉,一有胃口就係咁食,咩草都俾佢食哂。

快速發帖