好緊張好緊張:009:
我book左12點
旦我7點幾就起左身了-.-
好想時間果快d等去睇完楷楷快d冇事:057:
:078: :078: :078: :078:
- - - - -- - - - - -

218735_171604836228928_100001382384943_436804_7629226_o.jpg (118.91 KB, 下載次數: 30)

小小夕 2011-5-6 12:49:47 PM
去睇VET做咩丫 @0@

我上次同佢地睇醫生 我都早左準備..  跟住係屋企好無聊=..=
  但我係BOOK晏就   哈
aguiler 2011-5-6 01:28:43 PM
佢皮膚病喔~
佢pm過我~~情況就好似靜楠咁..
瞳;))) 2011-5-6 05:51:07 PM
睇完了^^。睇在$1080
aguiler 2011-5-6 06:03:47 PM
e生話佢咩事呀??
點解1080咁貴ge?!
瞳;))) 2011-5-6 06:07:58 PM
生''屎''呀,
因為嚴重喎:050:
係呢你家既兔兔有冇try過咁呀,
如果有,佢個隻消毒藥水,枺身個part,知唔知點稀釋,因為個姑娘個到好唔清楚,我唔係好明==
aguiler 2011-5-6 06:23:39 PM
靜楠就有支藥水係1開10的~
我用佢個樽蓋1個樽蓋藥水稀釋10個樽蓋清水~
之後再用綿花同佢茶~
兔爸次次都茶成個中架=_=
m1k1 2011-5-6 07:21:17 PM
真系要搞好耐,搽完要用水抹,再用乾綿花印番乾
瞳;))) 2011-5-6 07:45:33 PM
係.我汁竉又汁屋,搞左2個中.
最搞笑楷楷唔俾我搞佢,我話你係唔係唔要我喇.之後佢手動一動.我問左佢3次你真係唔要我.頭2次佢有動 ?之後佢唔動,我再話要我就動一動手仔,佢就真係又動一動手仔:009:
兔真係識聽人話:053:
送上楷楷相一張

岩岩影到佢個口HEHE

aguiler 2011-5-6 07:52:08 PM
楷楷好可愛呀..:021:
希望佢快d好番啦..
記得要抹乾佢呀..唔係會令到甩毛果個位再嚴重d架..

快速發帖