我今日係蜂BUY見到呢個,唔知兔兔岩唔岩用呢?
有D心思思,但唔知岩唔岩兔兔用,價錢又唔貴:040: ~
有冇人用過呀?
$44 Pedi Paws寵物磨甲器 暢銷歐美 貓貓狗狗都適用 (原價$88)
http://www.beecrazy.hk/hong-kong/deal/for-$44,-let-the-popular,-us-made-pedi-paws-trim-your-pet’s-nails-in-an-easy-and-gentle-way-($88-v

天才文仔 2011-5-7 05:51:40 AM
我好耐之前買左個,發現係完全無用既.........

"係完全無用"

信我:050:
ccychoy 2011-5-7 09:18:25 AM
俾佢出尼跑一陣.抓下野
已經5利.so5洗用呢個
小穎 2011-5-7 09:39:20 AM
家中的兔兔出黎跑跑玩玩,
從草箱中抓草吃已經夠哂磨甲。

所以基本上都唔需要這種的。
berki 2011-5-7 10:02:36 AM
我都買過
真係完全冇用
好彩平平地-_-
angelaska 2011-5-7 11:26:51 AM
我覺得有用wo
因為岩岩剪完係一定會好利
試過剪完之後一日同佢玩都好多條血痕...
剪完即刻磨就唔怕整親自己
berki 2011-5-7 01:07:24 PM
原帖由 angelaska 於 2011-5-7 11:26 AM 發表
我覺得有用wo
因為岩岩剪完係一定會好利
試過剪完之後一日同佢玩都好多條血痕...
剪完即刻磨就唔怕整親自己

@@
我次次剪完
放佢地落地玩返1陣
指甲就唔利架啦#^51^#
可能我D兔太鍾意掘地#^52^#
carbee 2011-5-7 01:07:24 PM
真係咁唔好用呀.....:056:
其實因為兔兔好驚剪甲,所以先至有打算買呢個野
angelaska,佢大唔大聲架?驚會嚇親兔兔
angelaska 2011-5-7 05:43:21 PM
原帖由 berki 於 2011-5-7 01:07 PM 發表

@@
我次次剪完
放佢地落地玩返1陣
指甲就唔利架啦#^51^#
可能我D兔太鍾意掘地#^52^#

我豆豆好少掘地 haha
同埋可能我家係地磚周圍走都磨平唔到~

樓主我果隻係在兔協買的
果度d義工都係用呢隻黎幫果度兔兔磨
包裝標榜silence, 用落都唔嘈的

好似烏蠅飛過咁既聲XD 仲聲細少少
買返黎係咁樣

兔協姐姐教我拆開個cap用,因為兔兔手甲太細

carbee 2011-5-7 10:25:43 PM
好似幾好咁,係呢,兔協賣幾錢?
angelaska 2011-5-8 12:29:32 AM

回復 10# 的帖子

$9x
其實個姐姐話用人用既磨甲器都無咩不可
但係呢個個形岩動物多d~
carbee 2011-5-8 01:10:05 AM
咁我下次上去兔協都睇吓先
little_connie 2011-6-22 10:55:33 PM
係唔係petio 牌,,我見yahoo bid 70 ja wo~
george 比人美容後唔包磨甲,,但佢d甲好似跳極都唔圓錦..
佢跳上我地度,真係抓死人...我都打算買一個~
angelaska 2011-6-22 11:49:09 PM
係,我記錯左
之後上去睇返原來係 $68
carbee 2011-6-22 11:49:36 PM
我係10蚊店買過一枝人用既磨甲器,仲好用過呢隻,可以一試

快速發帖