領養左kathy返黎20日,正式同大家見面,希望大家都歡迎佢加入mini-house E個大家庭啦:001:
其實現在嘅kathy已經適應我地,由十級警戒心,到而家一級倒啦,每日都會跳兔仔舞4-5次...每晚
疏毛後,就乖乖喺我張床嘆冷氣,反轉涼肚腩.佢仲識將所有CC尿尿全部疴去廁所.佢真係好乖乖呀...

大家睇下我個鼻係咪有個心心

大家睇下我個鼻係咪有個心心

每晚佢就係咁喺我張床度自己反轉一邊嘆冷氣一邊覺覺豬

每晚佢就係咁喺我張床度自己反轉一邊嘆冷氣一邊覺覺豬

PILLOW.MA)) 2011-5-7 01:33:03 PM
KATHY!!!!!!! 歡迎你呀
喂你好似好肥咁既?
可唔可以教我PILLOW自己係我張床反轉訓覺覺呀?
momo兔 2011-5-7 01:45:19 PM
係,佢望落真係幾肥嘟嘟,但BODY CHECK 磅都係2.2KG左右,可能毛厚LA,
佢已經剪左毛...:056: 我都想知佢點解識反轉訓E個絕技,仲要訓到成個鐘
先醒:037:
berki 2011-5-7 01:48:11 PM
爸爸媽媽又整散熱板俾你又錫錫你
kathy你好幸福呀#^65^#

我都好想我家兔兔會反轉訓#^9_003^#
phoebe)) 2011-5-7 02:06:43 PM
你好,兔仔好可愛:002: :002: CC尿尿全部疴去廁所.佢真好乖乖,佢好第錫:039: :039:
brendang 2011-5-7 03:43:45 PM
又乖又可愛,d腳祉仲好靚呀.:060:
ccychoy 2011-5-7 03:44:55 PM
好幸福牙~
又有床訓又冷氣嘆
momo兔 2011-5-7 04:00:42 PM
係阿,佢真係好乖,又唔會發脾氣,比我想像中容易照顧,初頭都有心理準備kathy會難湊D,始終比人遺棄過嘛..
佢仲識玩玩具,同兔爸玩得好開心,所以兔爸決定聽日整多間冷氣屋比佢呀...:021:
小穎 2011-5-7 04:28:03 PM
未見過兔兔反轉訓教咁得意><
最後一張真係迷到我啦--

次次bb反轉都係要我幫佢反先識,最多都係見到佢側訓。
話說kathy適應力真係好好喎@@我隻bb番黎要半年先肯兔子舞一下。

呵呵,佢就幸福啦,俾人咁寵法xd:073:
beatrice1229 2011-5-7 07:29:08 PM
嘩哈哈~我契女又真係好識嘆Wo!!!
aguiler 2011-5-8 12:11:27 AM
最後果張好可愛呀~~
以後要改名做kathy媽了...
鈉米 2011-5-8 12:34:31 AM
羨慕a_a`kathy好乖乖~如果我對仔女肯cc同vv都屙廁所我真係好安慰~
momo兔 2011-5-8 01:04:19 AM
係!佢去廁所去得咁乾淨真係無諗過.佢真係好乖乖咖!除
左對D電線好奇D外@.@所以鍚佢都抵!大家覺得佢幸福;我
話係佢帶比我地開心就真!大家以後就叫我kathy媽啦!
ccychoy 2011-5-8 11:57:18 AM
好事慕牙~我隻bb淨系識玩..
lammfy 2011-5-8 01:36:35 PM
佢好乖啊!兔奴實在太幸福了!恭喜恭喜!:053:

快速發帖