板主不好意思,因權限不夠不能發貼,請代為轉到兔兔用品轉讓板,萬分感謝!!

1. MARUKAN啡色兔籠 (附滑輪豬仔板)
Size: W690 × D540 × H560
新淨度 : 9成新 (因兔兔沒有咬籠習慣,所以好新)
出售價格 : $350

2. MARUKAN粉紅色兔籠 (附防噴尿板)
Size: W620 × D460 × H460
新淨度 : 9成新 (因兔兔沒有咬籠習慣,所以好新)
出售價格 : $200

3. GEX黃色ab草架 + 大鐵草球 x 2
出售價格 : $60

4. GEX日本天然強力消臭抗菌木粒(5L) + GEX白色ab膠廁所 + 尿片 x 3
出售價格 : $80

5. MARUKAN Minimal Goods 毛刷/按摩梳 + 針梳 + GEX粉紅色ab骨梳/指甲剪/指甲挫
出售價格 : $160

6. MOMI 摩西 1st cut 天然穗牧草
Size: 1kg (36oz)
購買日期 : 5月10號
出售價格 : $50

交收方法 : 黃大仙地鐵站交收
交收時間 : 5月24號前任何時間
聯絡方法 : PM / 電郵 [電郵地址

bbandwingki 2011-5-12 08:32:35 AM
下.....
點解唔要佢呀#^56^#
emilytam 2011-5-12 10:12:29 AM
原帖由 bbandwingki 於 2011-5-12 08:32 AM 發表
下.....
點解唔要佢呀#^56^#

由於我要去外國讀書,所以要為小卡找個新媽媽了.
小卡已在MINI-HOUSE找到愛心新主人,希望新媽媽會好快post小卡既新生活照上黎啦!
smallsuishan 2011-5-12 05:05:53 PM
其實你會唔會將d草草俾埋小卡新主人呀???
mylovepet 2011-5-12 05:22:52 PM
syt174698 2011-5-12 11:29:34 PM
我想要草球同草架呀。
mpy 2011-5-12 11:58:14 PM
我對個籠有興趣呀 有冇多d相呀5 :039:
emilytam 2011-5-13 09:46:12 AM
原帖由 smallsuishan 於 2011-5-12 05:05 PM 發表
其實你會唔會將d草草俾埋小卡新主人呀???

因為卡卡新主人家中小兔都係食開Momi 1st cut的,所以冇問題 :)
emilytam 2011-5-13 09:49:41 AM
原帖由 mylovepet 於 2011-5-12 05:22 PM 發表
果塊白色(一個個洞那個)豬仔板, 賣幾錢? 每塊的SIZE是!?

豬仔板不單賣,因他同啡色籠是一套的。
emilytam 2011-5-13 10:02:17 AM
原帖由 syt174698 於 2011-5-12 11:29 PM 發表
我想要草球同草架呀。

已PM你了,多謝!!
emilytam 2011-5-13 10:06:42 AM
原帖由 mpy 於 2011-5-12 11:58 PM 發表
我對個籠有興趣呀 有冇多d相呀5 :039:

你好!請問你對邊個籠有興趣呢?我可再多影幾張post上來。
1. MARUKAN啡色兔籠 (附滑輪豬仔板)
2. MARUKAN粉紅色兔籠 (附防噴尿板)
mpy 2011-5-13 01:32:44 PM
第一個呀唔該  
emilytam 2011-5-14 08:59:40 PM
原帖由 mpy 於 2011-5-13 01:32 PM 發表
第一個呀唔該  

你好,你睇睇個籠合吾合心水∼

正面有個大門,兩邊有個扣,可將個底盤拆出黎洗。

向右拉個門柄先可以打開道門,籠底有4個滑輪,方便推出推入清潔,吾用可拆除。

附豬仔板,如果小兔識去廁所最好吾好用,對腳仔吾好的。

已用白醋洗乾淨,但發現底盤內邊有抓痕。

mpy 2011-5-14 09:40:26 PM
但唔放塊板係咪會中間凹凸不平
同埋我上網搵唔到呢款籠既--
emilytam 2011-5-14 11:04:57 PM
原帖由 mpy 於 2011-5-14 09:40 PM 發表
但唔放塊板係咪會中間凹凸不平
同埋我上網搵唔到呢款籠既--

中間凹凸不平?你指四邊凸上黎果部份?
因為個範圍好細吾影響小兔生活,同埋我小兔識去廁所所以我一直都冇放豬仔板的。
你可以去以下條link搵到呢款籠,係俾細型既狗用的,我見佢夠晒大俾兔仔用都吾錯。
如果有兩隻兔,可去Q兔訂埋木板,個籠夠高起兩層的。

http://www.marukan.org/catalog/?no=1&l_no=7

Screen shot.jpg (156.15 KB, 下載次數: 44)

Screen shot.jpg

快速發帖