呢隻豆腐花成日守住廁所門口,
我和囡囡是但一個要去廁所
豆腐花就一定快過我地兩母女
一步霸左個廁所,睇住我地方便。

small 1.jpg (112 KB, 下載次數: 21)

吃草都要守住廁所

吃草都要守住廁所

PILLOW.MA)) 2011-5-15 04:42:16 PM
我個仔都好鍾意訓係廁所門口 @@
佢直頭要有個廁所係我地個門口先識去 =0="
ccychoy 2011-5-15 05:28:52 PM
睇人去廁所.豆腐花原來有甘特別既癖好
aguiler 2011-5-15 10:02:08 PM
靜妍同豆腐花一樣呀..
都係中意守廁所~~~~
佢會係廁所門口攤左係度訓到好似死豬咁:021:
傘仔)) 2011-5-15 10:38:04 PM
原來豆腐花是「所長」:031:

(題外話: 我每次睇豆腐花的相都是向橫拉長了, 但睇其他人POST的相又無問題, 點解呢? 係我的問題, 還是明月POST的相有問題? )
aguiler 2011-5-15 11:10:54 PM
點解豆腐花屁屁有d黃黃ge??
angelaska 2011-5-15 11:31:13 PM
原帖由 傘仔 於 2011-5-15 10:38 PM 發表

(題外話: 我每次睇豆腐花的相都是向橫拉長了, 但睇其他人POST的相又無問題, 點解呢? 係我的問題, 還是明月POST的相有問題? )

其實我都係睇到拉長左啊
carbee 2011-5-16 12:23:46 AM
查實廁所係咪長開抽氣扇呀?
豆腐花有可能係貪果度涼D喎~
你知佢地感覺幾厲害先得架~:073:
明月 2011-5-16 11:13:25 AM
原帖由 傘仔 於 2011-5-15 10:38 PM 發表

其實我都覺得次次post豆腐花d相出來都變到拉長左
唔指mini-house係咁,有時post相上fb都係咁樣
我都想知點解。
明月 2011-5-16 11:15:18 AM
原帖由 aguiler 於 2011-5-15 11:10 PM 發表
點解豆腐花屁屁有d黃黃ge??

以前成日訓尿尿
已經即時擦乾
但都係黃黃的
aguiler 2011-5-16 11:20:40 AM
訓尿尿咁曳!!要鬧喇...
唔係搞到屁屁同尾仔就要長期黃黃喇><
兔奴我最近換左個草波比靜妍,
冇機會比佢係草草上尿尿,所以腳仔都冇咁黃lu~~
yanyi:) 2011-5-16 04:37:24 PM
好可愛丫~
呠呠反而鍾意守係個衣櫃隔離.唔知點解~_~
territai1229 2011-5-17 12:49:11 PM
我家兔兔最鐘意守住個大門同鞋櫃....唔比我同兔爸出街.....:077:
小穎 2011-5-17 05:39:58 PM
----
我隻兔兔屁股都係咁黃:014: (?)。
都係訓係尿尿既錯(汗),而且之前發情期,聽講會滲尿。
一發情期之後就係咁啦:061: 。

我之前隻兔兔,唔敢睇我去洗手間;上次佢入左洗手間,我山埋門;一脫褲子佢就嚇到跑到某個角落躲起來:067: 。
明月 2011-5-17 07:47:02 PM
原帖由 小穎 於 2011-5-17 05:39 PM 發表
----
我隻兔兔屁股都係咁黃:014: (?)。
都係訓係尿尿既錯(汗),而且之前發情期,聽講會滲尿。
一發情期之後就係咁啦:061: 。

我之前隻兔兔,唔敢睇我去洗手間;上次佢入左洗手間,我山埋門;一脫褲子 ...

我隻豆腐花每次我去廁所都死跟,
入到廁所不論開大開小都跟到實,
仲要我坐在屎塔上,豆腐花就在我前面
趴在地上,好享受的樣子。

快速發帖