喂!!你唔見我草架冇草咩!?仲坐係到唔做野WOR!!

aguiler 2011-5-16 11:56:44 PM
時下的港兔真係好寸=3=
靜妍一冇草同夠中喂糧佢都一定咬籠,驚死我會漏左佢果份咁=)
colour)) 2011-5-17 12:05:53 AM
有陣時串係冇用嫁....
我絕對唔會加草0係有草嘅草架上....我對我家hemen好嚴嫁...:078:
carbee 2011-5-17 12:09:47 AM
好彩MIMI冇呢D習慣啫~
不過同港童一樣,唔理人,唔比兔媽埋身,自己同自己玩
做"兔"父母甚艱難啊~:077:
小小夕 2011-5-17 01:22:34 AM
原帖由 carbee 於 2011-5-17 12:09 AM 發表
好彩MIMI冇呢D習慣啫~
不過同港童一樣,唔理人,唔比兔媽埋身,自己同自己玩
做"兔"父母甚艱難啊~:077:

係丫..  佢地有自己既世界#^48^#
phoebe)) 2011-5-17 09:47:19 AM

回復 2# 的帖子

我隻衰豬都係:056:  
抓門抓到嘈嘈閉:050:
carbee 2011-5-17 01:00:58 PM
原帖由 小小夕 於 2011-5-17 01:22 AM 發表

係丫..  佢地有自己既世界#^48^#

所以呢,有時都唔知搵唔搵佢玩好,
唔理佢又唔係,搵佢玩又唔理你:050:
brendang 2011-5-17 02:02:29 PM
我隻都係咁,唔可以欠佢糧,如果唔係會飛屎兜同糧兜:059:
katy)) 2011-5-17 02:12:10 PM
原帖由 brendang 於 2011-5-17 02:02 PM 發表
我隻都係咁,唔可以欠佢糧,如果唔係會飛屎兜同糧兜:059:

飛屎兜..好惡 ><""" 呀B都會嘈生哂 (反碗,咬廁所). 心急等滯會咬到我地隻手.

人: 明明有草食, 真係咁肚餓咩?
兔: 你不懂! 兔糧是我的生命.(笑) #^23^#
小小夕 2011-5-17 03:03:21 PM
想同佢地玩  佢地都唔理我...  唔理佢又唔係..     #^3_002^#  只有得閒摸下佢...
我電腦下面 有個膠箱  .. 佢2隻野有時會跳上去..係佢幾時跳都唔知..  直至我隻腳有d毛毛吉吉下 ....     甘我米摸下佢囉...
摸2摸推返佢落去 ...  因為我好怕佢咬頭上d  mouse線 ...#^32^#

e加抱下佢  佢2隻野走都走唔切#^37^#
carbee 2011-5-17 03:37:10 PM
我又係呀,mimi又唔比人抱,搞到指甲都剪唔到
梳毛都係等佢食野果陣梳下咋:050:
小賢 2011-5-17 04:34:52 PM
樓主既配音同兔兔個表情好夾呀...:003:
yanyi:) 2011-5-17 05:59:12 PM
呠呠唔會咁..
佢只係你一行過就企高咬你條褲= =...
ccychoy 2011-5-17 06:35:06 PM
我bb有嚴重王子病...
日日搖籠要我陪佢玩
一走開再搖過
去下廁所都5得...唉
ching` 2011-5-17 08:04:34 PM
原帖由 colour 於 2011-5-17 12:05 AM 發表
有陣時串係冇用嫁....
我絕對唔會加草0係有草嘅草架上....我對我家hemen好嚴嫁...:078:

絕對同意 !!><
我都係咁的 !!
不過芝麻冇咩ge..佢唔likey 佢就會用個pat pat對住我..個頭另一半過泥!!
好衰ga個樣 !!!!><
不過佢咩唔likey 只要有嘢食..
佢9秒9飛過泥 :p
(ps 仲要只係聽倒個盒d聱 !!>< xd

快速發帖