其實琴日已經想開貼講,但因為番到屋企太忙要做野。

話說係琴日,我有兩堆唔同既朋友都同我講起;係清河村黎我間學校既果段路上面,見到一隻死貓。

果隻死貓絕對無可能係跌死,因為附近都無高樓,只係一條路;同埋佢係個頭出血,出左一大灘血。我朋友見到果時佢已經係死左,俾好多蒼蠅環住飛。

有個朋友仲影左相,只係相片真係會令人不安所以就無放上黎。

而且隻死貓既位置係係墳墓附近,佢唔係係馬路到。

--到底係唔係有人打死佢?我同朋友都覺得係;但因為當時無帶手機,同埋唔知漁護電話,所以無打電話。

(當時我朋友見到之後當日發惡夢-_-囧掉--)。

好慘,如果真係俾人打死既話;我知道係邊個一定唔會放過佢!#^62^#
bbandwingki 2011-5-19 09:29:31 AM
我覺得係囉....
無啦啦點會個頭出血呀
:047:
m1k1 2011-5-19 06:05:15 PM
1 0 成 9 系
angelaska 2011-5-19 08:42:01 PM
總有人做埋d咁損人不利己既事...
希望佢地既問題快快解決,唔好發洩係可愛無辜既動物身上..
yanyi:) 2011-5-20 05:19:30 PM
d人多數自己心理有問題..
就蝦d弱者黎滿足自己既心理需要..
岩岩先捉得果一個殺貓狂..
仲有成千上萬既衣冠禽獸逍遙法外..
cutebarbie 2011-5-29 12:51:19 AM
多行不義必自斃...呢d人會有報應的!
Hellhammer 2011-7-18 08:55:13 PM
好有機會係 慘慘貓......

快速發帖